Ολυμπιακός: Άρχισε έγκαιρα ο Χρύσης

Από τη Θεσσαλονίκη θ’ αρχίσει την έρευνα για την εξεύρεση ποδοσφαιριστών για ενίσχυση της ομάδας στη νέα μετεγγραφική περίοδο ο προπονητής του Ολυμπιακού Χρύσης Μιχαήλ.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, η ομάδα του Τακτακαλά επανέρχεται στην Α’ κατηγορία και ο πήχης

των απαιτήσεων ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα. Οι βάσεις για τη νέα χρονιά θα μπουν αυτήν την περίοδο με σωστό προγραμματισμό, εξ ου και η τεχνική ηγεσία άρχισε ήδη την αξιολόγηση υποψήφιων μετεγγραφικών στόχων.

Αύριο Σάββατο, ο προπονητής των «μαυροπρασίνων» συνοδευόμενος από τον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Ντούμη -μεταξύ άλλων εκτελεί χρέη σκάουτερ- θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν συγκεκριμένα παιχνίδια. Οι δύο άνδρες θα παραμείνουν στην ελληνική συμπρωτεύουσα για τρεις μέρες και θα δουν διά ζώσης ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, ενώ θα έχουν και τις πρώτες κατ' ιδίαν επαφές.

Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, υπολογίζεται να αποκτηθούν 6-8 ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές - στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του σωματείου. Επομένως, εξάγεται το συμπέρασμα πως θα παραμείνει στην ομάδα ένας βασικός κορμός ποδοσφαιριστών που θα ξεπερνά το 50% του ρόστερ της λήξασας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν να προπονούνται μέχρι τις 12 Μαΐου, αφού μεσολαβεί αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα