Ερμής: Από το +6 στο +15 και… ξέγνοιαστος

Η νίκη επί της Καρμιώτισσας την περασμένη αγωνιστική έδωσε στον Ερμή την ευκαιρία να σκέφτεται από τώρα την επόμενη χρονιά, αφού έφτασε στο +15 από τον Εθνικό και τη θέση που οδηγεί στη β’ κατηγορία.

Πέρσι την ίδια αγωνιστική, ο Ερμής βρισκόταν σε πολύ δυσκολότερη θέση, καθώς το +6 από τον Εθνικό δεν έδινε περιθώρια λάθους και σίγουρα δεν μπορούσε να σκεφτεί σε καμία περίπτωση τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Παρά το γεγονός ότι αγχώθηκε λίγο, αφού η διαφορά δεν… άνοιγε, στο τέλος κατάφερε να κερδίσει

το εισιτήριο παραμονής στην πρώτη κατηγορία.

Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά για τον Ερμή. Αν και βρέθηκε ένα βήμα από την 6η θέση, στο τέλος δεν την κατέκτησε και παρέμεινε στο β’ γκρουπ.

Ουσιαστικά η ομάδα του Καμπρεράν τα έκανε απλά με τις τρεις τελευταίες της νίκες σε πέντε αγώνες. Το +15 δίνει και περιθώρια λάθους και χρόνο στη διοίκηση για να πάρει τις αποφάσεις εν όψει της νέας σεζόν. Φυσικά και στον Ερμή δεν επαναπαύονται, αφού θέλουν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στα play offs της διαβάθμισης. Μεγάλο άλμα για να το πετύχουν αυτό θα είναι μια νίκη στο παιχνίδι της Δευτέρας στο «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, έτσι ώστε να φτάσουν στο +7 από τους «ερυθρόλευκους».

Keywords
Τυχαία Θέματα