Ολοκληρώνει το επιτελείο του ο Σταύρος Μαλάς

Η φιλοσοφία για την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά θα κριθεί από το περιεχόμενο των προτάσεων και από τους συνεργάτες του τονίζουν πρόσωπα που τον πλαισιώνουν.

Ο ίδιος όπως διαμηνύει θα φιλτράρει καλά αυτούς με τους οποίους θα συνεργαστεί. Τόσο το ΑΚΕΛ όσο και ο Σταύρος Μαλάς γνωρίζουν ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα από το 2013 τα οποία προϋποθέτουν πλέον μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, πιο μελετημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν δυνάμει υποψήφιος έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με άτομα

που θέλει να αποτελέσουν την ομάδα των στενών συνεργατών του στον δύσκολο και μακρύ προεκλογικό αγώνα.

Ψηλά στην λίστα του επιτελείου είναι τα ονόματα της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Στέφανου Στεφάνου. Στην Λεμεσό ακούγεται το όνομα του Γιάννη Αρμεύτη,ενώ στην Πάφο ενεργή συμμετοχή θα έχει στο επιτελείο ο γιατρός Στάθης Τούρβας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Μαλάς θα ανακοινώσει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του στις 2 Σεπτεμβρίου.

Στο άλλο στρατόπεδο, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος με δηλώσεις του σήμερα αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των μη κυβερνητικών οργανώσεων μέσα από μια ολοκληρωμένη και συγκροτημένη κυβερνητική πολιτική.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα λίγο πριν από το μεσημέρι συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της μη κυβερνητικής οργάνωσης Reaction, στα γραφεία της οργάνωσης, όπου και έτυχε ενημέρωσης για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο Πρόεδρος του Reaction Μάριος Σταύρου σημείωσε πως «είναι καιρός επιτέλους να υπάρξει μια ουσιαστική στήριξη προς όλες τις μη κυβερνητικές οργανώσεις».

Τόνισε ότι όλες σχεδόν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις έχουν τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες, ζητώντας να υπάρξει πιο στενή συνεργασία όλων των μη κυβερνητικών οργανώσεων, του κράτους και της κοινωνίας των πολιτών, όπως σε άλλες χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα