Όλες τις δυνάμεις του θα καταβάλει ο νέος Πρόεδρος της EΣΚ

Το άπαν των δυνάμεών του θα καταβάλει ο νεοκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, Γιώργος Φράγκος, για να δικαιώσει όλους όσοι τον τίμησαν με τη ψήφο τους και να εκπλήξει ευχάριστα όλους όσοι έκαμαν άλλες επιλογές, αναφέρει ο ίδιος σε μήνυμά του προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ.

“Θα καταβάλω το άπαν των δυνάμεων μου να δικαιώσω όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και να εκπλήξω ευχάριστα όσους έκαμαν άλλες επιλογές. Εννοείται ότι θα είμαι Πρόεδρος

όλων των δημοσιογράφων και στους αγώνες που μας αναμένουν δεν περισσεύει κανείς” αναφέρει ο Γιώργος Φράγκος.

Προσθέτει ότι “μας περιμένει πολλή επίμονη, επίμοχθη, κυρίως μεθοδική και πρωτίστως συλλογική δουλειά και με ενότητα δράσης, σύμπνοια και ομοθυμία, μπορούμε να πετύχουμε πολλά”.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΕΣΚ, “ο τροχός της ιστορίας των εργασιακών σχέσεων στον δημοσιογραφικό κλάδο, επιτέλους, πρέπει να πάψει να κινείται με την όπισθεν και είναι καιρός να αρχίσει να κινείται – έστω με τριγμούς, κραδασμούς και βραδείς ρυθμούς – προς τα μπροστά”.

Ο κ. Φράγκος ευχαριστεί “από τα βάθη της καρδιάς μου όσους και όσες με τίμησαν με τη ψήφο τους, εκλέγοντας με στην προεδρία της ΕΣΚ”.

Με την ίδια θέρμη, ευχαριστεί “και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, κάνοντας άλλες επιλογές, διότι και αυτοί συνέβαλαν στην εγκυρότητα, τη βαρύτητα και την αντιπροσωπευτικότητα του εκλογικού αποτελέσματος”.

“Ευχαριστώ όλους ξανά και εύχομαι καλούς αγώνες. Εάν πετύχουμε, η επιτυχία θα αντανακλάται στο πρόσωπο όλων μας. Εάν αποτύχουμε, την ευθύνη θα φέρω ακέραια εγώ”, σημειώνει καταλήγοντας ο νέος Πρόεδρος της ΕΣΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα