ΠΑΟ: Οι παράμετροι της μεταγραφικής ενίσχυσης

Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή, η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, ορισμένοι παίκτες οι οποίοι έχουν έρθει στην Αθήνα λόγω του Στραματσόνι έχουν εκδηλώσει τάσεις φυγής και όπως είναι λογικό, τα σενάρια για μεταγραφές δίνουν και παίρνουν καθημερινά…

Όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Διότι εκκρεμούν πολλά ζητήματα και πρέπει να διευθετηθούν, προτού επιλεγούν οι στόχοι και αρχίσουν

οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή τους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμφώνησαν ότι θα προηγηθεί αξιολόγηση των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών και η εισήγηση του προπονητή για όσους υπολογίζονται. Επίσης, η διοίκηση αναμένει απ’ όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν, να φέρουν προτάσεις ή να ζητήσουν την αποδέσμευση τους.

Η επιδίωξη της ΠΑΕ είναι οι δύο παράμετροι να έχουν ρυθμιστεί πριν την έξοδο του 2016, προκειμένου να ασχοληθούν με τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν. Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει αποσαφηνιστεί μέχρι τότε και ο ρόλος του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεν είναι σαφές εάν ο Βραζιλιάνος θα εμπλακεί ή θα αφήσει χώρο στον Μαρίνο Ουζουνίδη για να ενεργήσει.

Στον αντίποδα, το διαθέσιμο μπάτζετ επιτρέπει την υλοποίηση 2-3 ποιοτικών μεταγραφών, χωρίς όμως την επανάληψη των οικονομικών υπερβάσεων του καλοκαιριού του 2016. Ο Αλαφούζος έχει εγγυηθεί την ενίσχυση της ομάδας, αλλά σε λογικό βαθμό και ανάλογα με τις συνθήκες που θα διαμορφωθούν.

Εν κατακλείδι, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μέρος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ωστόσο προέχουν οι όροι υπό τους οποίους θα το πράξει. Αυτοί αναμένονται να ξεκαθαρίσουν μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα στις 18 Δεκεμβρίου, όταν και θα αρχίσει η διακοπή του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα