Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή της Κορομηλά

Η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά, που αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την ελληνική τηλεόραση, είναι πλέον γεγονός.

Μέσα από την εκπομπή Αποκαλυπτικά του Μένιου Φουρθιώτη ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα συνεργασία της παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό του Περιστερίου. «Θα είναι μία εκπομπή που θα ψυχαγωγεί και θα συγκινεί, ενώ θα υπάρχουν αναλλαγές που θα θυμίζουν στο κόσμο τις καλές στιγμές της τηλεόρασης. Στόχος μας είναι όταν τελειώνει το πρόγραμμα της Κυριακής να λέει ο κόσμος "ρε παιδιά

τελικά είναι ωραία η ζωή"», ανέφερε η ίδια σε τηλεφωνική παρέμβαση που είχε στον αέρα της εκπομπής.

Πίσω από τις κάμερες θα είναι ο παλιός συνεργάτης της και πολύ καλός φίλος της Βαγγέλης Περρής. «Με τον Βαγγέλη περάσαμε πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Πολύ δημιουργικές στιγμές. Είναι ο άνθρωπος που επαγγελματικά εκτιμώ, σέβομαι και εμπιστεύομαι... Θα είναι ο στυλοβάτης του προγράμματος. Θα είναι μία ομάδα που θα ηγείται ο Βαγγέλης Περρής. Θα είναι η συνέχεια της λογικής του Μπράβο, αλλά αυτή τη φορά θα είναι εμβολιασμένη και με νέα παιδιά που είναι ενταγμένα στο κλίμα της εκπομπής και γνωρίζουν καλά τα ζητούμενα της εποχής μας».

Το λαμπερό show, τύπου Bravo Ρούλα, θα προβάλλεται στην Prime -time του Σαββατοκύριακου και για 10 επεισόδια. Στόχος του καναλιού είναι να βγει στον τηλεοπτικό αέρα γύρο στα μέσα Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα