Οικολογική Κίνηση: Διανύουμε την καλύτερη τουριστική χρονιά

Η καλύτερη τουριστική χρονιά που διανύουμε τα δέκα τελευταία χρόνια θα είναι η φετινή εκτίμησε ο ΓΓ της Παγκύπριας Οικολογικής Οργάνωσης Άνθρωπος και Περιβάλλον Ευγένιος Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ήδη η Επαρχία Πάφου δέχεται μεγάλο αριθμό ποιοτικών ξένων περιηγητών που ενδιαφέρονται για τις ξεναγήσεις.

Ο κ. Νεοφύτου αναφερόμενος στο all inclusive παρατήρησε επίσης πως σ’ αυτό θα πρέπει να μπει ένα όριο της τάξεως του 20 με 25 %, όπως είπε, γίνεται και σε

άλλες χώρες .

Εάν συνέχισε, καταφέρουμε να περιορίσουμε το all inclusive τότε σημείωσε από την πίτα του τουρισμού θα πάρουν όλοι όσοι εμπλέκονται και δραστηριοποιούνται μ’ αυτόν .

Η Κύπρος είπε ο κ. Νεοφύτου δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα . Ο τουρίστας συμπλήρωσε που θα την επισκεφτεί έρχεται και για τα δώδεκα χιλιάδες χρόνια ιστορίας της, αλλά και το φυσικό της πλούτου.

Πρόσθεσε μάλιστα πως πολλοί τουρίστες ενδιαφέρονται να μελετήσουν την φύση αφού πάνω –όπως είπε- από 1000 είδη μπορεί να συναντήσει κάποιος στην Κύπρο από τα οποία τα 146 είναι ενδημικά .

Keywords
Τυχαία Θέματα