Οι υποψήφιοι της Συμμαχίας για Λευκωσία-κατεχόμενους δήμους

Στη στήριξη Γιωρκάτζιη για τον Δήμο Λευκωσίας και Παπαχαραλάμπους για τον Δήμο Στροβόλου, κατέληξε η Συμμαχία Πολιτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζουν μέσω σχετικής τους ανακοίνωσης στη Συμμαχία Πολιτών, λειτουργούν με γνώμονα το πώς μπορεί να εξυπηρετηθεί καλύτερα το συμφέρον των δημοτών και της κάθε τοπικής κοινωνίας ξεχωριστά.

"Το κριτήριο μας", αναφέρει η ανακοίνωση, "ήταν μόνο το συμφέρον των τοπικών κοινωνιών". Η Συμμαχία Πολιτών υποστηρίζει κομματικούς υποψήφιους από όλο το κομματικό φάσμα.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι:

"Δεν μπήκαμε σε παζάρια πίσω από κλειστές πόρτες για να μοιράσουμε τους Δήμους". "Δεν ζητήσαμε ανταλλάγματα ούτε από κόμματα ούτε από υποψήφιους δημάρχους"."Δεν θέσαμε όρους και προϋποθέσεις για οποιαδήποτε συνεργασία".

Με απόφαση, λοιπόν, της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας της Συμμαχίας Πολιτών, οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηριχθούν, είναι:

Στον Άγιο Δομέτιο τον νυν Δήμαρχο κ. Κώστα ΠέτρουΣτην Αγλαντζιά τον κ. Χαράλαμπο ΠετρίδηΣτο Γέρι τον Νεόφυτο κ. ΠαπαλαζάρουΣτο Δάλι τον κ. Νίκο Νικολάου (Γιατρό)Στην Έγκωμη τον κ. Φοίβο ΖαχαριάδηΣτη Λακατάμια την κα. Φωτούλα ΧατζήπαπαΣτα Λατσιά τον κ. Κυριάκο ΠαρπούναΣτη Λευκωσία τον νυν Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο ΓιωρκάτζιηΣτον Στρόβολο τον κ. Αντρέα ΠαπαχαραλάμπουςΣτο Τσέρι τον κ. Σταύρο Μιχαήλ

Για τους κατεχόμενους Δήμους, η Συμμαχία Πολιτών έχει λάβει αποφάσεις για τους παρακάτω Δήμους:

Στον Καραβά στηρίζουμε τον κ. Σάββα Κοσιάρη.Στην Κερύνεια τη κα. Ρίτα Κωμοδίκη.Στη Λάπηθο τον κ. Θεώδωρο (Δώρο) Αχιλλέως.Στη Μόρφου τον κ. Γιώργο Γεωργίου.

Για τους υπόλοιπους κατεχόμενους δήμους, θα ληφθούν αποφάσεις και θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Keywords
Τυχαία Θέματα