Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Μουρίνιο

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Γκους Χίντινκ να αναλαμβάνει την Τσέλσι προσωρινά, μέχρι να προσληφθεί κάποιος εκ των Γκουαρδιόλα, Ράμος, Σιμεόνε, Καπέλο ή Ρότζερς

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και ο Γκους Χίντινκ αναμένεται να κάνει στον πάγκο των "μπλε", αλλά ως υπηρεσιακός. Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, ο Ολλανδός δηλαδή να αναλάβει μέχρι το καλοκαίρι και τότε να προσληφθεί ένας από τους μεγάλους στόχους.

Αν πάντως γίνει αυτό, θα σημαίνει

ουσιαστικά οι Λονδρέζοι θα πάρουν προπονητή που βρίσκεται σε πάγκο ομάδας και δεν γίνεται να την αφήσει άμεσα.

Τα δύο ονόματα που... παίζουν πιο δυνατά είναι αυτά του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης και Πεπ Γκουαρδιόλα της Μπάγερν.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει αν θα παραμείνει στην Μπάγερν και μετά το καλοκαίρι, αλλά ενδιαφέρονται έντονα οι Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα στα μεγάλα φαβορί είναι οι Μπρένταν Ρότζερς, Χουάντε Ράμος και Φάμπο Καπέλο. Προπονητές δηλαδή που είναι ελεύθεροι και θα μπορούσαν και από σήμερα να αναλάβουν.

Ο πρώτος πρόσφατα απολύθηκε από την Λίβερπουλ, ο δεύτερος πέρσι έφυγε από την Ντνιπρό και ο τρίτος από την εθνική Ρωσίας. Δεν αποκλείεται βέβαια ακόμη και αυτοί να θέλουν αναλάβουν από το καλοκαίρι, έτσι να αφήσουν στον Χίντινκ το υπόλοιπο της σεζόν που διανύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα