Οι Σχολές ΔΕΛΤΑ στην Διεθνή Έκθεση Σπουδών 2016 στην Κύπρο

Οι σχολές ΔΕΛΤΑ συμμετέχουν και φέτος στην «Διεθνή Έκθεση Σπουδών 2016», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία στην Κύπρο.

Είναι η 12η συνεχόμενη χρονιά που οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι των σχολών ΔΕΛΤΑ θα βρεθούν στην κυπριακή πρωτεύουσα, σε μια προσπάθεια προσέγγισης του κοινού της Κύπρου

που τόσα χρόνια εμπιστεύεται τις σχολές Δέλτα για τις σπουδές του. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα προγράμματα σπουδών, να λύσουν τις απορίες τους και να πάρουν κατευθύνσεις σχετικά με τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Η ΔΕΛΤΑ προσφέρει σπουδές Μεταλυκειακής Επαγγελματικής Κατάρτισης που διαρκούν 2 χρόνια. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα που τους επιτρέπει να εργαστούν σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου και Τεχνικών Σχολών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι κυρίως πρακτικό και εμπλουτίζεται με σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις. Κτιριακές εγκαταστάσεις χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα φιλοξενούν τα σύγχρονα εργαστήρια όλων των ειδικοτήτων.

Λειτουργούν 85 διαφορετικές ειδικότητες σε 13 τομείς σπουδών που περιλαμβάνουν:

Μηχανολογία, Ψύξη, Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρολογία, Ηλεκτρονικά, Μάγειρας – Chef, Ξενοδοχειακά, Business Studies, Πληροφορική, Art &Design, Παιδαγωγικά, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Νοσηλευτική, Αισθητική, Κομμωτική, Μουσική Τεχνολογία, Δημοσιογραφία. Από το 2015 λειτουργεί νέος τομέας Performing Arts, με 11 ειδικότητες μεταξύ των οποίων Φωτογραφία, υποκριτική, Χορός, Τραγούδι.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 0030 2310 226318.

Σας περιμένουμε στο stand του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αριθμός 29.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο 30/1 – Κυριακή 31/1: 14.00 – 21.00

Keywords
Τυχαία Θέματα