Μαριάννα Χατζηστεφάνου η αριστίνδην του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα

Την πρόταση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου αποδέχτηκε η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου η οποία θα είναι η αριστίνδην υποψήφια του Κόμματος στην επαρχία Λάρνακας, όπως ανακοίνωσε το ΔΗΚΟ.

Το Δημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ότι η κυρία Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου αποδέχτηκε σχετική πρόταση του Προέδρου του Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου και θα είναι η αριστίνδην υποψήφια του Κόμματος στην

επαρχία Λάρνακας.

Η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος διπλώματος Ασφαλιστικών Σπουδών. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των ασφαλειών για 30 χρόνια, είναι Διευθύνων Σύμβουλος εταιρίας ασφαλιστικών υπηρεσιών, ενώ, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες τοπικά και διεθνή συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο της.

Ξεχωρίζει για την πολύχρονη και πολυεπίπεδη πολιτική δράση της, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων του κυπριακού ελληνισμού, την προστασία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη διεκδίκηση μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης με σωστό περιεχόμενο.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2006 και του 2011, η Μαριάννα Πελεκάνου-Χατζηστεφάνου ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΕΥΡΩΚΟ στην επαρχία Λευκωσίας.

Είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα Χατζηστεφάνου, έπαρχο Λάρνακας και έχουν δύο παιδιά, τη Στεφανία και τον Κωνσταντίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα