Οι λόγοι που δεν συνεχίζει ο Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο

Η είδηση της αποχώρησης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον Πανιώνιο μετά το τέλος της σεζόν, ξάφνιασε πολλούς, αλλά μάλλον δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη ύστερα από τα όσα είχαν συμβεί τον τελευταίο καιρό.

Οι φίλοι του Πανιωνίου γνωρίζουν τον προπονητή που θα έχει η ομάδα τους τη νέα σεζόν, αλλά αυτός δεν θα είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όπως νόμιζαν οι περισσότεροι, καθώς μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Η είδηση που

«έσκασε» την Πέμπτη ξάφνιασε πολλούς. Ωστόσο, δεν αποτελεί και τόσο μεγάλη έκπληξη για τον Σέρβο τεχνικό και για αρκετούς ανθρώπους εντός του συλλόγου. Ο 47χρονος τεχνικός τα πήγε περίφημα τη φετινή σεζόν με τους «κυανέρυθρους», αναλαμβάνοντας να διατηρήσει στο ίδιο επίπεδο την ομάδα που παρέλαβε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την οδήγησε στα play off και για αρκετό χρονικό διάστημα την είχε στη δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», έδειχνε διστακτικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά το καλοκαίρι, δεχόμενος έντονο… πρέσινγκ τον τελευταίο καιρό από τον αθλητικό διευθυντή του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη. Μάλιστα, η πίεση φαίνεται ότι έγινε πολύ μεγάλη τα τελευταία 24ωρα.

Ο Σέρβος τεχνικός έδειχνε προβληματισμένος με κάποια δεδομένα και συνέχιζε να είναι διστακτικός στο να απαντήσει θετικά. Φαίνεται ότι η συνεργασία του ήταν ένα θέμα, παρότι οι δυο τους με τη δουλειά τους οδήγησαν τον Πανιώνιο στο να πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες και εντάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και ο Μιλόγεβιτς ένιωθε ότι τον αδειάζουν σε κάποιες περιπτώσεις και είχε στην άκρη του μυαλού ότι θα έπρεπε να επαναλάβει το ίδιο καλή σεζόν, να κάνει και πάλι υπέρβαση και ενώ θεωρούσε ότι πιθανόν οι συνθήκες δεν θα ήταν αυτές που ήθελε.

Παράλληλα, κυκλοφορούν οι φήμες ότι τα έχει βρει με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Επίσης, ο Μιχάλης Γρηγορίου εμφανίστηκε κάποιες φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ύστερα και από το «διαζύγιο» του με την Κέρκυρα. Πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν δεν «έσκασε» ξαφνικά θέμα προπονητή στον Πανιώνιο. Κυκλοφορεί η φήμη ότι μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αποχωρήσει πριν την έναρξη των play offs, αλλά μοιάζει με ακραίο σενάριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα