Οι Κύπριοι στο εξωτερικό

Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν το σαββατοκύριακο και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Κάποιοι χαμογέλασαν καθώς οι ομάδες τους πέτυχαν νίκες ενώ κάποιοι άλλοι δέχθηκαν την ήττα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΪΦΗΣ (ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.)
Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης και η Σταντάρ Λιέγης υποδέχθηκε την Γκενκ με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή να παίρνει φανέλα βασικού και να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε με 2-0 φτάνοντας στους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Πανιώνιος)
Έναρξη είχαμε το σαββατοκύριακο

του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας. Ο Μάριος Αντωνιάδης ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Η ομάδα του ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-0 με τον Κύπριο διεθνή αμυντικό να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ (Λάρισα)
Στην μάχη της Σούπερ Λίγκας μπαίνει αύριο και η Λάρισα στην οποία αγωνίζεται ο Ανδρέας Αβραάμ με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Σήμερα αγωνίζεται εντός έδρας και στις 19.30 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Γουόλσολ)
Εκτός έδρας αγωνιζόταν η ομάδα του Ανδρέα Μακρή η Γουόλσολ δεχόμενη την ήττα με 2-0 από την Νορθαοπτον. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε για 10 λεπτά καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 80`. Η Γουόλσολ βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

ΤΖΕΪΣΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΑΟΥΘΕΝΤ)
Δεν είχε χρόνο συμμετοχής ο Τζέϊσον Δημητρίου στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Σάουθεντ με αντίπαλο την Σκάνθορπ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 22η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΜΥΤΙΔΗΣ (ΡΟΝΤΑ)
Η Ρόντα του Νέστορα Μυτίδη αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο την Γκο Αχέντ. Δέχθηκε την ήττα με 2-0 με τον Κύπριο διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται για 5 λεπτά καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 85`. Η Ρόντα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα