ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν το Σαββατοκύριακο και οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Κάποιοι χαμογέλασαν, καθώς οι ομάδες τους πέτυχαν νίκεςμ ενώ κάποιοι άλλοι δέχθηκαν την ήττα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΪΦΗΣ (ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.)
Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης και η Σταντάρ Λιέγης υποδέχθηκε χθες το βράδυ την Γκενκ, με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή να παίρνει φανέλα βασικού και να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα του, η Σταντάρ Λιέγης, επικράτησε με 2-0, φθάνοντας στους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (Πανιώνιος)
Έναρξη είχαμε το Σαββατοκύριακο

του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκας. Ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Πανιώνιο, αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας. Η ομάδα του, ο Πανιώνιος, επικράτησε με 3-0, με τον Κύπριο διεθνή αμυντικό να αγωνίζεται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ (Λάρισα)
Στη μάχη της Σούπερ Λίγκας μπαίνει σήμερα και η Λάρισα, στην οποία αγωνίζεται ο Ανδρέας Αβραάμ με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Σήμερα αγωνίζεται εντός έδρας και στις 19.30 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ (Γουόλσολ)
Εκτός έδρας αγωνιζόταν η ομάδα του Ανδρέα Μακρή η Γουόλσολ δεχόμενη την ήττα με 2-0 από την Νορθάοπτον. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε για 10 λεπτά, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 80'. Η Γουόλσολ βρίσκεται στην 20ή θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς.

ΤΖΕΪΣΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΑΟΥΘΕΝΤ)
Δεν είχε χρόνο συμμετοχής ο Τζέισον Δημητρίου στην εκτός έδρας αναμέτρησης της Σάουθεντ με αντίπαλο τη Σκάνθορπ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 22η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς
.
ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΜΥΤΙΔΗΣ (ΡΟΝΤΑ)
Η Ρόντα του Νέστορα Μυτίδη αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο την Γκο Αχέντ. Δέχθηκε την ήττα με 2-0, με τον Κύπριο διεθνή επιθετικό να αγωνίζεται για 5 λεπτά, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 85'. Η Ρόντα βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα