Οι κάρτες Visa στέλνουν 4 τυχερούς στο Λονδίνο

H Visa Europe, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA Formula E, διεξάγει το διαγωνισμό «FIA Formula E Visa London ePrix». Ο διαγωνισμός που άρχισε στις 18 Απριλίου και θα λήξει στις 31 Μαΐου στέλνει 4 τυχερούς

(2 ζευγάρια) σε ένα τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά το πρωτάθλημα FIA Formula E Visa London ePrix καθώς και 10 νικητές θα κερδίσουν από μία προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας €100!

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Visa, που θα διενεργήσουν έστω και μία πληρωμή, χωρίς να υφίσταται ελάχιστο ποσό, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Οι νικητές του διαγωνισμού θα κληρωθούν στις 10 Ιουνίου, 2016.

Η Visa Europe, o παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των πληρωμών στην Ευρώπη, είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Πληρωμών του παγκόσμιου πρωταθλήματος FIA Formula E – η υψηλότερη κατηγορία ανταγωνισμού μονοθέσιων ηλεκτροκίνητων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Το φετινό πρωτάθλημα άρχισε στις 24 Οκτωβρίου 2015 στο Πεκίνο και οι ομάδες θα συνεχίσουν στους δρόμους της Πουτρατζιάγια στην Μαλαισία και στη συνέχεια στην Πούντα Ντελ Έστε στην Ουρουγουάη. Σειρά θα πάρει το Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, η Πόλη του Μεξικό στο Μεξικό και το Λονγκ Μπίτς στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι αγώνες στο Παρίσι, Βερολίνο, Μόσχα και Λονδίνο συμπληρώνουν το ημερολόγιο του πρωταθλήματος της Formula Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα