Οι Ισπανοί του ΑΠΟΕΛ αποκαλύπτονται!

Το ισπανικό "αίμα" του ΑΠΟΕΛ, Πάρντο, Αστίθ, Λάγο και Μπαράλ μιλούν στην Mundodeportivo, για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αθλέτικ, τον τρόπο βίωσης τους στην Κύπρο και τους στόχους της ομάδας τους.

Ούρκο Πάρντο:

Πρώτος μίλησε ο τερματοφύλακας των γαλαζοκιτρίνων: «Η εμπειρία μου λειτούργησε θετικά. Πριν έρθω στην Κύπρο, δεν ήξερα την κουλτούρα αλλά είναι

πολύ κοντά στην Ελληνική. Οι άνθωρποι ζούν με πάθος το ποδόσφαιρο και προσπαθούν να είναι κοντά στην ομάδα τους. Αυτός είναι και ένας σημαντικός λόγος που η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της . Η Κύπρος είναι μια ήσυχη χώρα, πολύ οικογενειακή και έχει αρκετό ήλιο. Οι άνθρωποι της είναι φιλόξενοι. Το μοναδικό δύσκολο πράγμα στην Κύπρο είναι πως για να πάς Ισπανία θέλεις μια ολόκληρη μέρα. Αλλά η εμπειρία στην Κύπρο άξιζε τον κόπο»

Ινιάκι Αστίθ:

Στην συνέχεια ο Αστίθ, τόνισε ανάμεσα σε άλλα πως θα παλέψουν με ότι έχουν και δεν έχουν για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ το ζητούμενο: «Η εμπειρία στην Κύπρο αξίζει. Προσωπικά πιστεύω πως είναι μια ήσυχη χώρα και ζεις αρκετά καλά αφού και το καιρός είναι καλός. Οι άνθωρποι της Κύπρου είναι ανοικτοί και σε υποδέχονται με ζεστές αγκάλες. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι αρκετά καλή, και είμαι με φανταστικούς ανθρώπους. Οι φίλοι μου και οι οικογένεια μου θα έρθουν στο γήπεδο για να με δουν. Είναι ωραίο να αγωνιστώ κόντρα σε πρώην συμπαίκτες». Το γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά θα τον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Είναι σημαντικό να πάρουμε το αποτέλεσμα ενόψει επαναληπτικού. Ο κόσμος μας θα μας βοηθήσει αρκετά»

Ρομπέρτο Λάγο

Ο τρίτος Ισπανός της παρέας Ρομπέρτο Λάγο, γεννημένος στο Βίγκο εξηγεί: "Τελείωσα το συμβόλαιο μου με την Χετάφε μετά από ένα χρόνο, είχα όμως προτάσεις να μείνω στην Ισπανία, όμως ήθελα αλλαγή. Ήθελα να πάω σε ευρωπαϊκή χώρα, ήθελα την αλλαγή, όχι μόνο για την ηλικία μου, αλλά για την εμπειρεία. Όταν το άκουσα δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο καλά, τώρα όμως στον ΑΠΟΕΛ είμαστε σε άλλο επίπεδο. Η Κύπρος είναι πανέμορφη, η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη εδώ, είμαστε μία ευτυχισμένη παρέα μαζί με τουυς υπόλοιπους Ισπανούς της ομάδας. Τώρα όσον αφορά τον αγώνα με την Αθλέτικ, γνωρίζουμε ότι η ισπανική ομάδα είναι υποψήφια για να κερδίσει, όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει τι έχουμε πετύχει ως ομάδα και τη νίκη με Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να πάρουμε έστω και την ισοπαλία.

Νταβιντ Μπαράλ

Ο Νταβίντ Μπαράλ συμπληρώνει το καρέ των Ισπανών στον Αρχάγγελο, ποδοσφαιριστής που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ την μεταγραφική Ιανουαρίου. Ο Μπαράλ που σκόραρε στο ντεμπούτο του δύο γκολ έκανε τον πρώτο απολογισμό του στη διάρκεια παραμονής του στην Κύπρο: "Για την ώρα, η εμπειρία είναι εξαιρετική, όμως είμαι στο νησί μόλις ένα μήνα, είμαι όμως στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Τώρα για το ματς με την Αθλέτικ είναι μία ξεχωριστή ευκαιρία για το σωματείο, είναι ιστορικής σημασίας αγώνα για να συνεχίζουμε στην Ευρώπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα