Οι επικρατέστερες φήμες για τα χαρακτηριστικά του iphone 8

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πιθανόν να έχει η επόμενη συσκευή κινητής τηλεφωνίας της Apple, το iPhone 8.

Οι επικρατέστερες -και πιο πιθανές- είναι ότι το νέο κινητό ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, σηματοδοτώντας τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone. Μία ακόμα φήμη θέλει το νέο smartphone της Apple

να έχει την υψηλότερη τιμή από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία μέχρι στιγμής, αφού εικάζεται ότι θα κοστίζει πάνω από 1000 δολάρια (περίπου 940 ευρώ).

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα τεχνολογίας The Inquirer, η Apple πιθανόν να κυκλοφορήσει τρεις εκδόσεις του νέου iPhone με διαφορετικές διαγώνιους στην «πανοραμική» οθόνη: 4,7 ίντσες, 5,5 ίντσες και 5,8 ίντσες. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της νέας συσκευής θα περιλαμβάνει περίβλημα εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο «από γυαλί», ενώ η οθόνη θα ενσωματώνει τεχνολογία OLED.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά θα είναι η υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, ενώ θα υπάρχει αισθητήρας αφής για την αναγνώριση του κατόχου. Τέλος, το «Pro» μοντέλο του επερχόμενου iPhone 8 θα διαθέτει κυρτή οθόνη αφής.

Πηγή: AΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα