«Οι εμφανίσεις αδικούν την προσπάθεια, αυτό που μας πλήγωσε πιο πολύ ήταν...»

Φρένο στον… κατήφορο των έξι συναπτών ηττών που έχει συμπληρώσει θα επιχειρήσει να βάλει απόψε η Κύπρος, η οποία υποδέχεται στην ΑΕΚ-Αρένα τη Μάλτα, στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλής, μίλησε στον Super Sport για…

…τον αγώνα με τη Μάλτα: «Απόψε μόνο νίκη. Τα συνεχόμενα

αρνητικά αποτελέσματα επηρεάζουν σίγουρα. Νίκη ηρεμίας θα την χαρακτήριζα. Η Κροατία είναι αλήθεια δεν παιζόταν προχθές. Νομίζω δεν ήταν για 3-0, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Για το σημερινό παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο από αυτό που είπε ο Πιέρος. Νίκη με μισό μηδέν. Ασφαλώς και όλοι επηρεαζόμαστε από τα αρνητικά αποτελέσματα, πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές».

…τα αγωνιστικά: «Εκτός ο Αρτυματάς και ο Αβραάμ που είναι τιμωρημένοι με κάρτες και θα βρίσκονται στην κερκίδα. Όποιοι και να παίξουν νομίζω δεν παίζει ρόλο. Η ουσία είναι το πώς θα παίξουν απόψε. Γίνετε μεγάλη προσπάθεια και οι εμφανίσεις αδικούν αυτή την προσπάθεια. Προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό και ψυχολογία, αυτό που μας πλήγωσε περισσότερο είναι η ήττα μέσα στην Μάλτα. Από εκεί και πέρα άρχισε μία πτώση. Δεν ξέχασαν την μπάλα φυσικά, αλλά επηρεάζει όπως και να το κάνουμε. Ό,τι και να πούμε όμως δεν παίζει ρόλο. Απόψε νίκη στο γήπεδο. Το ιδανικό είναι μια νίκη με καλό σκορ για ψυχολογικούς λόγους αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που μετρά -για αρχή τουλάχιστον- είναι η νίκη. Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι φοράνε την φανέλα της Εθνικής μας».

…τον κόσμο: «Με την Κροατία είχαμε 3000 κόσμο ελπίζω και σήμερα να έρθουν να μας στηρίξουν. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει κίνητρο, αλλά ας ελπίζουμε να έρθουν ακόμα και αν η μέρα και η ώρα δεν είναι ιδανικές. Ταμεία θα ανοίξουν στις 5 το απόγευμα. Το Νοέμβριο ολοκληρώνεται αυτός ο κύκλος και μετά πάμε τον Μάρτιο στους αγώνες με την Εσθονία μέσα-έξω, στους οποίους η νίκη είναι μονόδρομος για παραμονή στην γ’ κατηγορία. Ιδιόμορφο το 2022, έτσι όπως θα είναι και το Μουντιάλ, καθώς δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να παίζεις ποδόσφαιρο τον Ιούνιο. Όμως θα δούμε πρώτα τι θα γίνει απόψε και τα υπόλοιπα βήμα-βήμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
«Οι εμφανίσεις αδικούν την προσπάθεια,αυτό που μας πλήγωσε πιο πολύ ήταν...»