«Οι δηλώσεις του Ορλάντι στρεβλώνουν την αλήθεια»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣΠ, τονίζει οτι οι δηλώσεις Ορλάντι σε μέσο της Αγγλίας στρεβλώνεουν την αλήθεια.

Η ανακοίνωση:

Οι πρόσφατες τοποθετήσεις του Αντρέα Ορλάντι στην εφημερίδα του Μπράιτον The Argus δίνουν λανθασμένη εικόνα για τον Σύνδεσμο γενικότερα και τον τρόπο που ο ΠΑ.Σ.Π. χειρίστηκε το πρόβλημά που προέκυψε με τη διαγραφή του από το δυναμικό της Ανόρθωσης.

Ο Σύνδεσμος μας κάθε άλλο παρά αδύναμος είναι ειδικά για το πληθυσμιακό μέγεθος της Κύπρου.

Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Ο ΠΑΣΠ είναι από τους πρώτους συνδέσμους στην Ανατολική Ευρώπη που θέσπισε ενιαίο συμβόλαιο, τη στιγμή που προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης ακόμη δεν μπορούν να προστατεύσουν τα μέλη τους. Η επιβράβευση για την εντυπωσιακή (για το πληθυσμιακό μέγεθος μας) προσπάθεια του ΠΑ.Σ.Π. ήταν και η εκλογή του πρόεδρου μας στo συμβούλιο της ευρωπαϊκής FIFPro και κατ΄ επέκταση η συμμετοχή μας στα κέντρα αποφάσεων.

Περνάμε όμως και στην ουσία του ζητήματος με τον Αντρέα Ορλάντι. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε πρόβλημα με την ομάδα του, την Ανόρθωση, ο ΠΑ.Σ.Π. ανταποκρίθηκε άμεσα και επιστράτευσε τους νομικούς του συμβούλους προκειμένου να επιλύσει το επιλύσει το ζήτημα. Κι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Ορλάντι δεν είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ως μέλος του Συνδέσμου. Επιπλέον, στην ενημερωτική συνάντηση που είχε ο ΠΑ.Σ.Π. με τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αλλαγές που έγιναν από την πρώτη Ιανουαρίου του 2016 στα συμβόλαια, ο Ορλάντι έλαμψε δια της απουσίας του.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας, την οποία θεωρούμε πως άθελά του διαστρέβλωσε ο παίκτης. Με την ευκαιρία ωστόσο διευκρινίζουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό του.

Καλούμε ταυτόχρονα όλους τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν ότι έχουν και υποχρεώσεις απέναντι στα σωματεία αλλά και απέναντι στον σύνδεσμο.

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Π.

Η τοποθέτηση του Ορλάντι σε ΜΜΕ της Αγγλίας:

"Δεν υπάρχει δυνατός σύνδεσμος των παικτών που να μας προστατεύει, αν και γίνεται προσπάθεια να βελτιωθεί η κατάσταση σε αυτό. Υπάρχουν όμως και σοβαρές ομάδες"

Keywords
Τυχαία Θέματα