Στην κερκίδα με τους οργανωμένους ο πρόεδρος!

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την Δόξα και δήλωσε οτι θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τους οργανωμένους φιλάθλους.

Τι έγραψε στο facebook:

"Αγαπητοί φίλοι, σήμερα η ομάδα μας δίνει το πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς. Είναι υποχρέωση όλων μας να δείξουμε την αγάπη μας προς την ομάδα μας δηλώνοντας παρών στο Στάδιο Αμμόχωστος - Επιστροφή, στηρίζοντας ποδοσφαιριστές

και τεχνική ηγεσία για 90 και πλέον λεπτά. Είναι η ώρα που η φωνή και ο παλμός μας πρέπει να ακουστεί μέχρι το βαρώσι. Από όλους εμάς εξαρτάται εάν θα τα καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο της χρονιάς. Είναι στο χέρι όλων μας.

Καλώ δημόσια όλο τον κόσμο της Ομάδας μας να δηλώσει παρών σε αυτό το σημαντικό κάλεσμα και να ενώσει την φωνή του με τους οργανωμένους φιλάθλους μας και να γίνει επιτέλους ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Εγώ δηλώνω και επίσημα ότι θα παρακολουθήσω το αγώνα μαζί με τους οργανωμένους φιλάθλους ενώνοντας την φωνή μου μαζί τους για 90 και πλέον λεπτά. Εσείς?"

Keywords
Τυχαία Θέματα