Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, μετά και την ήττα από την Τότεναμ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νούνο Μοραϊς: «Είναι ένας καταπληκτικός αριθμός , αλλά δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα για να τον θυμάμαι. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Σκοράραν τρία γκολ και εμείς δεν καταφέραμε, αυτή ήταν η διαφορά. Ακόμη γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι και θα πάρουμε τα αποτελέσματα.

Από εδώ και πέρα θέλουμε νίκες και να επιστρέψουμε στις θέσεις που αξίζουμε»

Ζαχίντ: "Κάναμε καλό παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Αυτοί σκόραραν στις ευκαιρίες που βρήκαν σε αντίθεση με μας. Αν σκοράραμε στις ευκαιρίες μας θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Το ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν 0-0. Έκαναν τέσσερις φάσεις και πέτυχαν τρία γκολ"

Για το γεγονός ότι είναι ο πρώτος παίκτης από το Πακιστάν που έπαιξε στο Champions League.

"Είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες από το Πακιστάν"

Ανδρέας Μακρής: "Ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νιώθω ευλογημένος και είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιριστή. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Μας αδικεί το 3-0. Βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως, κρατάμε τις καλές στιγμές. Είχαμε δοκάρι και καλές στιγμές, αλλά χάσαμε από μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Αγγλία. Ο κόσμος θέλει να δει γκολ και θα έρθει αυτό. Δουλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Η ατυχία μας στέρησε το γκολ. Ο τροχός γυρίζει. Βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια".

Βάτερμαν: «Αν κοιτάξουμε τον αγώνα, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Σ΄’ αυτό το επίπεδο αν βρίσκεις αυτές τις ευκαιρίες θα πρέπει να σκοράρεις. Είναι δύσκολος όμιλος. Δεν έπρεπε να χάσουμε 3-0. Τους δώσαμε εύκολα χώρους για να σκοράρουν. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Θα πρέπει να μάθουμε. Δεν παίξαμε άσχημα σήμερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα