Οι δηλώσεις από το Τσίρειο

Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής του Άρη Κώστας Καϊάφας και ο προπονητής του Εθνικού Ντανίλο Ντόνσιτς μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο.

Κώστας Καϊάφας: "Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Εμείς είχαμε το παιχνίδι κυπέλλου όπως είπε και ο αντίπαλος προπονητής και είχαμε κούραση. Συμφωνώ ότι ο Εθνικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ήρθε το πέναλτι, προηγηθήκαμε και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα. Η νίκη είναι σημαντική για τη συνέχεια. Πρέπει να ξεκουραστούμε για τον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ

για να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Ντανίλο Ντόνσιτς: "Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και κατοχή και είχαμε ευκαιρία να ισοφαρίσουμε τον αγώνα αλλά αυτό δεν έγινε. Γνωρίζαμε ότι ο Άρης προερχόταν από παιχνίδι στο κύπελλο και γνωρίζαμε πως θα έπαιζε κλειστά. Καταφέραμε να κερδίσουμε τη μάχη στο κέντρο. Υπήρχε μια φάση που ίσως να είχαμε πέναλτι και δεν μας δόθηκε. Όλα αυτά άλλαξαν τη μορφή του παιχνιδιού. Ακολούθησε το πέναλτι του Άρη, που νομίζω πως ξεκίνησε από οφσάιντ, θέλω να ξαναδώ την φάση. Στη συνέχεια έπαιξε με αντεπιθέσεις ο Άρης. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την ευκαιρία αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε από πέναλτι και στη δεύτερη ευκαιρία που βρήκε ο αντίπαλος στο παιχνίδι, έκανε το 2-0".

Keywords
Τυχαία Θέματα