Θρίαμβος για Τότεναμ στο Μάντσεστερ, 2-1 την Σίτι (βιντεο)

Τεράστια νίκη για την Τότεναμ στο Μάντσεστερ, με τους "σπερς" να επικρατούν με 2-1 της Σίτι και να πλησιάζουν την Λέστερ και την κορυφή σε απόσταση βολής, δηλαδή στους 2 βαθμούς.

Με το 16ο φετινό γκολ του Χάρι Κέιν άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 53', ο Άγγλος επιθετικός ευστόχησε και στο 6ο φετινό πέναλτι στην Premier League, μόνο που δεν υπήρχε πέναλτι, καθώς η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Στέρλινγκ.

Ο

Ιχεανάτσο πέρασε στο ματς στο 66' και στο 74' ισοφάρισε σε 1-1 με κοντινό πλασέ, έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Γκαέλ Κλισί.

Ο Έρικ Λαμέλα μπήκε στον αγώνα στο 81ο λεπτό και στο 83ο έκανε καταπληκτική προσπάθεια και ασίστ στον Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Δανό να νικά στο τετ-α-τετ τον Χαρτ για το τελικό 1-2.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί (75' Κολάροβ), Φερνάντο (66' Ιχεανάτσο), Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Βίμερ, Ρόουζ, Έρικ Ντάιερ, Ντεμπελέ, Ντέλε Άλι (81' Λαμέλα), Σον Χέουνγκ-Μιν (72' Τομ Κάρολ), Έρικσεν, Κέιν (90' Σαντλί).

FT - VIDEO(Premier League): Manchester City FC 1-2 Tottenham HotspurAll Goals [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, February 14, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα