Οι δηλώσεις απο το Αμμόχωστος

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τεχνικοί των ομάδων Σάββας Πουρσαϊτιδης και Νίκος Παναγιώτου

Αναλυτικά:

Σάββας Πουρσαϊτίδης : ''Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις. Ειδικά τα από την πλευρά μας τα πρώτα 20 με 25 λεπτά, αν δεν κάνω λάθος, είχαμε έξι τελικές με δοκάρι, χαμένο πέναλτι, τετ-α-τετ. Η Ο ομάδα δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι ότι φτάνει στα επιθυμητά επίπεδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που πρέπει να βελτιωθούν. Ο στόχος ήταν από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και αυτό γίνεται. Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός θα ήθελα να δώσω ξανά συγχαρητήρια

στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Δυστυχώς, δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει σήμερα ήταν η δική μου ομάδα χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Ερμή. Συνεχίζουμε, έχουμε πολλά να διορθώσουμε ακόμα. Έχουμε μπροστά μας δύο βδομάδες που θα μπορέσουμε να δουλέψουμε, να ξεκουραστούμε ψυχολογικά και σωματικά αλλά και να βγάλουμε και αρκετή δουλειά στις προπονήσεις. Η προσπάθεια είναι εδώ, υπάρχει, και πάνω σε αυτή κτίζουμε για τα επόμενα παιχνίδια''.

Νίκος Παναγιώτου : ''Έγινε πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με αρκετές ευκαιρίες και στο τέλος δεν είχε νικητή. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε προσπάθεια και από τις δύο ομάδες για το νικητήριο γκολ, όμως νομίζω έλειπε το καθαρό μυαλό. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να μας βοηθήσουν, νομίζω όμως ότι δεν μας βγήκαν. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητά και αδικούμε τον εαυτό μας''.

Keywords
Τυχαία Θέματα