Επ. Λιλλήκα: Πότε θα επαναπατρίσουν τα στελέχη της ΕΦ;

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Γιώργου Λιλλήκα, Κωνσταντίνος Ζένιος αναφέρθηκε στην υπόθεση των 11 στελεχών της ΕΦ και διερωτάται πότε σκοπεύουν να επαναπατρίσουν.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:


Πότε σκοπεύουν να επαναπατρίσουν τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς που παραμένουν εγκλωβισμένα στο Ισραήλ?

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί την κυβέρνηση να έχει μειώσει στο ελάχιστο τις δαπάνες για την Άμυνα και διερωτάται κατά πόσο η παραμονή 11 στελεχών της Εθνικής Φρουράς στο Ισραήλ εντάσσεται στα μέτρα λιτότητας.

Το Υπουργείο

Άμυνας οφείλει να δώσει απαντήσεις γιατί ενώ η κοινή άσκηση με τις Ειδικές Δυνάμεις του Ισραήλ ολοκληρώθηκε από την περασμένη Τετάρτη, δεν έχει μεριμνήσει για την επιστροφή των στελεχών της Εθνικής Φρουράς και αναβάλλεται συνεχώς ο επαναπατρισμός τους.

Να σημειωθεί ότι τα 11 στελέχη παραμένουν με δικά τους έξοδα, την ώρα που το κόστος ζωής είναι ακριβό και δεν επιδεικνύεται κανένα ενδιαφέρον από τους αρμοδίους.

Αυτή είναι για τους κυβερνώντες η αντίληψη περί εκσυγχρονισμού του στρατεύματος?

Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην εξύψωση του ηθικού των στελεχών και διασφαλίζουν την φήμη Κυπριακής Δημοκρατίας απέναντι σ’αυτούς που μας κάλεσαν για κοινές ασκήσεις.

Αναμένουμε άμεσες απαντήσεις από το Υπουργείο Άμυνας για το τι σκοπεύει να πράξει για τον άμεσο επαναπατρισμό των στελεχών της Εθνικής Φρουράς στην Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα