Οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού

Την εκτέλεση οδικών εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, στις 20 και 21 Απριλίου, κατά τη διάρκεια των οποίων θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 200μ. περίπου μεταξύ των εξόδων Αγγλεισίδων - Μενόγειας – Κοφίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωση, που μετέδωσε το ΓΤΠ, αναφέρεται ότι «την Πέμπτη 20/04/2017 και την Παρασκευή 21/04/2017, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Λεμεσού θα

εκτελούνται εργασίες ένωσης καλωδίων τηλεπικοινωνιακής εταιρείας σε υφιστάμενα φρεάτια τηλεπικοινωνιών».

«Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 200μ. περίπου μεταξύ των εξόδων Αγγλεισίδων - Μενόγειας – Κοφίνου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα», προστίθεται.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Το κοινό, σημειώνεται, μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα