Ο Στέλιος Κίττος για την απόφαση του

Ο ποδοσφαιριστής απαντά μέσω Facebook για την απόφαση του για να αγωνιστεί σε ομάδα των κατεχομένων.

Ο Στέλιος Κίττος μια μέρα μετά την υπογραφή του με ομάδα των κατεχομένων βγήκε στην αντεπίθεση και ξέσπασε κατά εκείνων που τον κατηγορούν για την απόφαση του. Παράλληλα αιτιολογεί την απόφαση του.

«Είπα να σας αφήσω μια μέρα να βγάλετε τη χολή, τη λύσσα σας γι' αυτό το έγκλημα, κατά εσάς που έχω κάνει. Και μετά να πάρω θέση, γιατί δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα... Ναι πήγα στα κατεχόμενα,

για να κάμω αυτό που ξέρω και αγαπώ. Να παίξω ποδόσφαιρο, που εδώ στην πλευρά μας, μου το έχουν απαγορεύσει λόγω ηλικίας και κατάντησα μετά τα 28 μου χρόνια, ύστερα από τραυματισμό να παίζω δεύτερη, τρίτη και τέταρτη κατηγορία και παίρνω ψίχουλα...Γιατί κατά τους ειδήμονες, Φάκτορες Κύπριους προέδρους, προπονητές, δεν τους έκανα πλέον και δεν μου έδιδαν ευκαιρίες να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία. Να θέλω, να μπορώ, αλλά κανείς να μην με βλέπει. Να δουλεύω μέρα-νύχτα να διατηρούμε σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και να μου λένε «είσαι μεγάλος», χωρίς να μου δώσουν μια ευκαιρία.Ούτε ο ΠΑΣΠ με στήριξε αυτά τα χρόνια, ούτε με βοήθησε, ούτε σεβάστηκε κανείς το όνομα και την αξία μου. Κατάντησα να παίζω αγροτικό τον τελευταίο καιρό, για να διατηρούμε και να ελπίζω για κάτι καλύτερο. Και τώρα που μιλάμε, που είμαι 36 χρόνων, να ασχολείστε μαζί μου. Που είσαστε τόσα χρόνια να ρωτήσετε τι κάνω, που είμαι; Και να πολιτικοποιείται αυτό που γεννήθηκα για να κάνω.Δεν φταίω εγώ για τις άχρηστες κυβερνήσεις και το χάος στα πολιτικά ζητήματα, του πριν και του τώρα. Ας τα βάλετε καθημερινά, μ αυτούς που τρώνε καθημερινά το ψωμί από τα σπίτια σας και πλουτίζουν εις βάρος όλων μας. Είστε «ανθρωπάκια» ρε όλοι, όσοι βγήκατε να κατηγορήσετε εμένα και δεν είχατε ποτέ τα κκότσια, να μου τα πείτε μπροστά μου. Γιατί ξέρετε τι θα γινόταν. Δεν μετανιώνω για τίποτε και για κανέναν.Το 2004 που έφυγα από την Ανόρθωση και πήγα στην Ομόνοια, πάλι προδότη με είπατε, εσείς οι ίδιοι που τώρα ασχολείστε. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, γιατί χτύπησα πολλές πόρτες και δεν μου άνοιξε κανένας. Δεν θα ζητήσω και την άδεια σας να δουλέψω. Στα καζίνα να πηγαίνετε είναι καλά και να ταξιδεύετε μέσω κατεχομένων όλοι σας. Αλλά να παίζει κάποιος ποδόσφαιρο, εκεί είναι έγκλημα. Αν χρειαστεί να βγω και στην τηλεόραση, να υποστηρίξω τις θέσεις μου. Γιατί είναι καιρός να σκάσετε μερικοί κομπλεξικοί και να δείτε τα του οίκου σας. Είσαστε για λύπηση».

Keywords
Αναζητήσεις
stelios kittos
Τυχαία Θέματα