Ο Ρονάλντο έδειξε το δρόμο στη Ρεάλ(VIDEO)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ για δέκατη φορά στην τρέχουσα Liga και τους Τσιτσαρίτο Ερνάντες και Χεσέ Ροντρίγκεθ να τον συμπληρώνουν, η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Έιμπαρ.

Νίκησε, έκανε το χρέος της, πλησίασε στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα και στρέφει όλα τα βλέμματα (μαζί και την πίεση) στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" της Σεββίλης, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Με τον Κέιλορ Νάβας κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες

στη βασική ενδεκάδα, αλλά πάνω και πρώτα από όλα τη σταθερή αξία που ονομάζεται Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" απέναντι στους μαχητικούς Βάσκους, της Έιμπαρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ που ξεγέλασε τον Ιρουρέτα, άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό. Είναι η δέκατη φορά που βάζει μπροστά τους "μερένγκες",την τρέχουσα σεζόν στη Liga. Ο Πορτογάλος χρειάστηκε ούτε λίγο ούτε πολύ, 56 αποτυχημένες εκτελέσεις μέχρι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ξανά μετά από εκτέλεση φάουλ. Το τελευταίο γκολ με φάουλ του Πορτογάλου στη Liga, ήταν κόντρα στη Σεβίλλη, στις 26 Μαρτίου του 2014.

Ο Κάρλο Αντσελότι είπε να ξεκουράσει τον Καρίμ Μπενζεμά κι ο αντικαταστάστης του, Τσιτσαρίτο Ερνάντες, διαμόρφωσε το 2-0, δέκα λεπτά μετά το γκολ του Πορτογάλου. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.Αύξησε τη διαφορά από τον Λιονέλ Μέσι (που αγωνίζεται το βράδυ στη Σεβίλλη), ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη μάχη των δύο για το "Πιτσίτσι".
Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Μεγάλο Σάββατο

Ρεάλ - Έιμπαρ 3-0 (21' Ρονάλντο, 31' Τσιτσαρίτο, 83' Χεσέ)

Μάλαγα - Ατλέτικο (19:00)

Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα (21:00)

Αλμερία - Γρανάδα (23:00)

Θέλτα - Ράγιο Βαγιεκάνο

Κυριακή του Πάσχα

Χετάφε - Βιγιαρεάλ (13:00)

Εσπανιόλ - Μπιλμπάο (18:00)

Σοθιεδάδ - Ντεπορτίβο (20:00)

Κόρδοβα - Έλτσε (22:00)

Δευτέρα του Πάσχα

Βαλένθια - Λεβάντε (21:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα