Ο Ριμπερί πλησιάζει την επιστροφή στις προπονήσεις

Ο Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος έχει τεθεί από τον Μάρτιο εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου τις προσεχείς εβδομάδες, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των Βαυαρών, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στα... πιτς από την αναμέτρηση της περυσινής σεζόν με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και η αρχική εκτίμηση ότι για την αποθεραπεία του θα απαιτούνταν μερικές ημέρες έχει μετατραπεί σε απουσία οκτώ μηνών. Πάντως, φαίνεται ότι ο Ριμπερί

αρχίζει να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, καθώς ο Γκουαρντιόλα τόνισε σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Σάλκε: «Ο Φρανκ έκανε πολύ μεγάλη πρόοδο την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως θα μπορεί σε μια ή δύο εβδομάδες να μετάσχει σε μέρη της ομαδικής προπόνησης».

Δεν είναι ξεκάθαρο, ωστόσο, εάν θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπάγερν πριν από τη χειμερινή διακοπή του Δεκεμβρίου. Πάντως, η ταχύτητα και οι ικανότητες του Ριμπερί δεν έχουν... λείψει στους Βαυαρούς, με τους νεοαποκτηθέντες Ντάγκλας Κόστα και Κίνγκσλεϊ Κομάν να βρίσκονται την τρέχουσα σεζόν σε εξαιρετική φόρμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα