Προσφέρει all inclusive πακέτα διακοπών στην Καραϊβική!

Η LΕΤ’S GO TOURS by Amathus, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησε την συνεργασία της με την WAMOS Tours, το μεγαλύτερο διοργανωτή εκδρομών από Ισπανία προς την τροπική Καραϊβική και κυρίως τα τουριστικά θέρετρα Κανκούν και Πούντα Κάνα.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας προσφέρονται στο ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου

9ήμερα ALL INCLUSIVE πακέτα διακοπών σε ανεπανάληπτες εκπληκτικές τιμές.

Κανκούν: Βρίσκεται στα βορειανατολικά της χερσονήσου Γιουκατάν στο Μεξικό και έχει την μοναδικότητα να προσφέρει

την μαγευτική ομορφιά της Καραϊβικής με την λευκή άμμο , τα κρυστάλλινα νερά με τις τουρκουά αποχρώσεις σε ένα παρθένο καταπράσινο περιβάλλον. Τα 5* ξενοδοχεία προσφέρουν όλες τις ανέσεις για ρομαντικές διακοπές γεμάτες χαλάρωση και ξεκούρασης ψυχής και σώματος όπως και για δράση και περιπέτεια.

Πούντα Κάνα: Βρίσκεται στην αντολική άκρη της Δομινικανικής Δημοκρατίας και είναι εκλεπτυσμένο θέρετρο διακοπών με προσέλευση επισκεπτών απο όλο τον κόσμο. Και εδώ τα 5* αστέρων ξενοδοχεία τους, δίπλα στη λευκή άμμο με τους κοκοφοίνικες και με φόντο το ατέλειωτο πράσινο και τα τροπικά δέντρα, συνθέτουν το ιδανικό τοπίο διακοπών και ξεκούρασης.

Τα 9ήμερα ALL INCLUSIVE πακέτα διακοπών , ξεκινούν από €1199 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα/ Καραϊβική/Λάρνακα μέσω Μαδρίτης με αεροσκάφη της WAMOS Tours , 1 βράδυ διαμονή σε ξενοδοχείο στη Μαδρίτη με πρόγευμα και 7 βράδια διαμονή στο Κανκούν/Πούντα Κάνα σε πολυτελές 5* ξενοδοχείο (περιλαμβάνονται πρόγευμα ,γεύμα, δείπνο, ενδιάμεσα σνακ, γλυκά, ζεστά ροφήματα , αναψυκτικά και ποτά, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες και ψυχαγωγικά προγράμματα καθώς και 3 θεματικές βραδιές).

Για περισσότερες πληροφορίες, ζητήστε τον κατάλογο «Καραϊβική 2016» από τα γραφεία της Αμαθούς (αποκλειστικό αντιπρόσωπο της WAMOS Tours), επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.letsgotours.com

ή επικοινωνήστε με το 77-77-82-77.

Keywords
Τυχαία Θέματα