Ο ποδοσφαιριστής που τόσο χρειάζεται

Η αξία του Λεάντρο Μαρκολίνι είναι γνωστή για τους φίλους της Ομόνοιας.

Ένας ποδοσφαιριστής που εάν βρει αγωνιστικό ρυθμό μπορεί να δώσει πολλά στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που απόδειξε με την παρουσία του πριν τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και πλέον είναι στην διάθεση του Κώστα Καϊάφα (θα επανεγγραφεί με την έναρξη της μετεγγραφικής περιόδου). Βεβαίως μετά από εννέα μήνες αποχή δεν μπορεί κανένας ποδοσφαιριστής να πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις πριν τον τραυματισμό και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει να βρει τον ρυθμό που

απαιτείται.

Μετά τις αποχωρήσεις ή τις προδιαγραφόμενες αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στον ανασταλτικό τομέα (Στεπάνοφ, Σκαραμοτσίνο, Ρόντρι και Σερτζίνιο), η Ομόνοια στερείται επιλογών στο κέντρο της άμυνας, αλλά και μπακ-απ αριστερού μπακ και ανασταλτικού μέσου.

Ο Λεάντρο είναι ενας ποδοσφαιριστής πολυθεσίτης που μπορεί να δώσει λύσεις με επιτυχία σε θέση που δεν είναι η φυσική του. Ανταποκρίνεται πολύ καλά σαν αριστερό μπακ και μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Έτσι, εάν φυσικά αποχωρήσει ο Σκαραμοτσίνο, τότε ο Μαργκάσα θα έχει σαν μπακ-απ τον Λεάντρο, ενώ ο Βραζιλιάνος αναλόγως της απόδοσης κάποιων ποδοσφαιριστών το πιο πιθανό να βρει θέση στο χώρο του κέντρου. Την δεδομένη στιγμή όμως θα χρειαστεί να μπει σιγά σιγά σε δυνατούς ρυθμούς, να πάρει λεπτά συμμετοχής και να επανέλθει πιο δυνατός.

Keywords
Τυχαία Θέματα