Ο ΠΑΣ τη νίκη, ο ΠΑΟ την πρόκριση

Στο 2-1 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα «πάτησε» ο Παναθηναϊκός και λίγο έλειψε να γνωρίσει άλλη μία ντροπιαστική βραδιά στη σύγχρονη ιστορία του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με το γκολ του Φερφελή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων επικράτησε 1-0 των «πρασίνων» στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν αυτή που προκρίθηκε χάρη στα εκτός έδρας γκολ

που πέτυχε στους «Ζωσιμάδες».

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν βγαλμένη από αυτές που πραγματοποιούσαν οι «πράσινοι» πριν από τα δύο τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο (με ΠΑΣ και Καλλονή), που έδειξαν κάποια καλά στοιχεία. Με δυο λόγια, πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, καμία κίνηση από τους παίκτες, με τον Λουντ να μην υπάρχει στον χώρο του κέντρου, τον Ζέκα να περιορίζεται περισσότερο σε ανασταλτικά καθήκοντα και ελάχιστα σε οργανωτικά, ενώ ο Μπεργκ ήταν εμφανώς επηρεασμένος από τη μεγάλη του αποχή από τα γήπεδα.

Τριάρα ο ΠΑΟΚ
Του πήρε μια ολόκληρη ώρα, αλλά τελικά τα κατάφερε. Ο ΠΑΟΚ σπατάλησε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες (είχε και δύο δοκάρια) για να προηγηθεί της Καλλονής και να αποβάλει το άγχος που του προκαλούσε το σκορ του πρώτου αγώνα στη Μυτιλήνη (ήττα 2-1), κατάφερε, όμως, να πετύχει τρία γκολ από το 59’ και μετά και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αθανασιάδης, Μακ (που ήταν… όλα τα λεφτά για τον «Δικέφαλο του Βορρά») και Μπερμπάτοφ τα γκολ για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Στο 59’ ο Αθανασιάδης άνοιξε… μετά κόπων και βασάνων το σκορ, στο 64’, μετά από άψογο συνδυασμό των Μυστακίδη και Πέλκα, ο ΠΑΟΚ… ανακουφίστηκε, με τον Μακ να μην αστοχεί από κοντά για το 2-0, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε με εξαιρετική κεφαλιά ο Μπερμπάτοφ στο 82’.

Keywords
Τυχαία Θέματα