Η σπόντα της Έλλης Στάη στην Δούκισσα Νομικού [βίντεο]

Στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη η Έλλη Στάη. Η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης αφοπλιστική και με έντονο βλέμμα μίλησε στο Θέμο για την απόφαση να φωτογραφηθεί ολόγυμνη στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, για καλό σκοπό.

Όταν την ρώτησε ο παρουσιαστής με χιούμορ: «Εσύ κοριτσάκι μου έχεις ξεφύγει; Συγγνώμη που παίρνω αυτό το ύφος. Ξεκινάω από τη γυμνή φωτογράφιση», η Δούκισσα Νομικού

βιάστηκε να απαντήσει εκ μέρους της Στάη, «Ήταν για καλό σκοπό» και η καλεσμένη δεν άφησε την ατάκα ασχολίαστη λέγοντας στη ξανθιά συμπαρουσιάστρια: «Εσύ θα απαντήσεις» δημιουργώντας αμηχανία στην παρουσιάστρια και αφήνοντας την με το στόμα ανοιχτό.

Έπειτα, απάντησε για την απόφαση της να φωτογραφηθεί γυμνή: «Ποιος είναι ο λόγος που αποδέχτηκα αυτή την πρόταση. Νομίζω ότι ήταν πολύ απλός και τον έχω ήδη πει. Δεν ήταν το AIDS απλά. Ήταν η συγκυρία. Ήταν εκείνη η περίοδος με το πρόβλημα με την έλλειψη φαρμάκων με τους οροθετικούς. Και μετά ήταν και εκείνη η περίπτωση με το σύμφωνο συμβίωσης. Επειδή ήμουν υπέρ του να ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης. Ήθελα να δώσω μία στήριξη στα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων... Και μετά, τα καλοκαίρια είμαστε με μαγιό στις θάλασσες και μας κυνηγάνε οι παπαράτσι και μας παίρνουνε φωτογραφίες. Αυτό είναι το πρόβλημα;», συμπλήρωσε η Έλλη Στάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα