«Ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα σαν την Παρί στη Γαλλία»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ επιλέχτηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του γαλλικού πρωταθλήματος για τον μήνα Σεπτέμβριο και παρομοίασε τον Ολυμπιακό με τους Παριζιάνους.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την καριέρα του στην Τουλούζ, με αποκορύφωμα την ανάδειξή του στους 11 κορυφαίους της Ligue 1 για τον προηγούμενο μήνα.

Όταν ρωτήθηκε αν στην ομάδα της Τουλούζης έχει διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τον Ολυμπιακό,

απάντησε: «Είχα επιθετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και το ίδιο συμβαίνει και στην Τουλούζ. Η διαφορά είναι ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ήμασταν σαν την Παρί και τη Μονακό στη Γαλλία, δηλαδή είχαμε την κατοχή της μπάλας και πιέζαμε. Στην Τουλούζ είμαστε πιο συμπαγής ομάδα, που προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα, αλλά δεν είμαστε και οι καλύτεροι σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε αρχικά ο Ντουρμάζ και πρόσθεσε:

«Αυτό σημαίνει ότι προσέχουμε πολύ την άμυνά μας και είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Ολυμπιακό πολλές φορές αρκούσαν 60-70 λεπτά τρεξίματος, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη. Με την Τουλούζ πρέπει να τρέχουμε σε όλο το ματς κι αυτό νομίζω ότι με βοηθάει να διατηρούμαι σε καλύτερη κατάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα