Ο Ντλοβού, η σταθερότητα και το «μπλακ-αουτ»

Η Ανόρθωση με χατ-τρικ του Ντλοβού κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα(3-1) κάνοντας έξι τους βαθμούς της, όπως και η ΑΕΚ (με 3-0) που έδειξε σταθερότητα στο παιχνίδι της κόντρα στη Δόξα. Η Ομόνοια την πάτησε απέναντι στον Εθνικό και χάθηκε στο σκοτάδι μέσα στο Δασάκι(1-0).



Η κυρία συνέχισε με ανατροπή την πορεία της στο πρωτάθλημα και κατάφερε αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ να πάρει τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Πάους παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι στην

επανάληψη και αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο πριν από την διακοπή του πρωταθλήματος. Καλή εμφάνιση για την Ανόρθωση και πλέον χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμη στη συνέχεια. Πάντως ο Ντίνο Ντλοβού δείχνει με το καλημέρα τις προθέσεις του καθώς σε δυο αγώνες πέτυχε τέσσερα γκολ και φιγουράρει μόνος στην κορυφή των σκόρερς.

Ζητούμενο για την ΑΕΚ στην φετινή χρονιά, η σταθερότητα, κάτι που στις πρώτες αγωνιστικές δείχνει αποφασισμένη να την παρουσιάσει, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά. Όπως και στον πρώτο αγώνα έτσι και σήμερα η ΑΕΚ παρουσιάσει σταθερότητα στην απόδοση της και κόλλησε δεύτερη συνεχόμενη νίκη που θα την βοηθήσει στη συνέχεια.

Τέλος αφήσαμε την Ομόνοια που για ακόμα ένα παιχνίδι προδόθηκε από αμυντικό λάθος. Οι πράσινοι αν και μπήκαν καλά στο παιχνίδι, με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Μπογκαντίνοφ. Κυριολεκτικά η Ομόνοια χάθηκε στο σκοτάδι. Δεν είχε καλή απόδοση, άλλωστε το ανέφερε και ο Κώστας Καϊάφας, κάτι που λέει πολλά από μόνο του και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

Keywords
Τυχαία Θέματα