Δίκαια μοιρασιά στο Τσίρειο (Άρης-Ερμής 1-1)

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο και κατάφεραν να σκοράρουν από μία φορά στο διάστημα της υπεροχής του, τότε μπορούμε να μιλάμε για μια δίκαιη ισοπαλία. Καλύτερος Ερμής στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί με τον Μουσταφά sto 20'. Ανέβηκε στην επανάληψη ο Άρης και ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος με τον «Πουλπο» Γκονζάλες στο 83' . Ρόντεο το παιχνίδι στα τελευταία του στάδια, με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στη παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις 110 εισιτήρια

κόπηκαν χθες στο Τσίρειο.

Καλύτερος ο Ερμής
Μέτριο το θέαμα και λίγες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα λεπτά παίχτηκε αναγνωριστικό παιχνίδια ματς, με την μπάλα να ταλαιπωρείται στη μεσαία γραμμή. Με το πέρασμα του χρόνου ο Ερμής ήταν η ομάδα που έλεγξε το ρυθμό, κέρδισε τη μάχη του κέντρου και κατάφερε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη ήρθε στο 14΄, με τον κορυφαίο παίκτη των φτεροπόδαρων, Βασιλόγιαννη, να πιάνει το σουτ που έφυγε λίγο άουτ.
Στην επόμενη τους καλή στιγμή στο παιχνίδι, οι «φτεροπόδαροι» κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ. Πιο συγκεκριμένα, στο 20’ ο Κεϊτά έκανε γύρισμα προς την περιοχή, ο Μουσταφά βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα της Αραδίππου. Το γκολ έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, οι οποίοι συνέχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι και να φτιάχνουν πιο κοντά στο γκολ.
Από την άλλη, ο Άρης ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, παρουσίασε πολλά προβλήματα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής και μόλις σε μια περίπτωση κατάφερε να απειλήσει την εστία του Στυλιανού.

Ανέβηκε και ισοφάρισε
Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν καλύτερος, με τον Άρη να ανεβάζει ταχύτητες και να βγαίνει με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση. Πριν όμως φτιάξει τις δικές της ευκαιρίες για το 1-1, η «ελαφρά ταξιαρχία» είδε στο 50’ την μπάλα – μετά από σουτ του Λατόρε – να σταματά στο αριστερό οριζόντιο δοκάρι Λοΐζου. Κι αφού κατάφερε να μείνει ζωντανός, ο Άρης άρχισε να απειλεί την εστία του Στυλιανού, κυρίως με κάποια μακρινά σουτ.
Η ανούσια υπεροχή των γηπεδούχων έφερε τελικά καρπούς στο . Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ερμή, ο Γκονζάλες είδε την μπάλα να στρώνεται μπροστά του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Στυλιανού.

Θρίλερ στο τέλος
Στα εναπομείναντα δέκα λεπτά ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ. Πήρε τρελό ρυθμό, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες και οι δύο ομάδες έψαχναν με μανία το γκολ της νίκης. Μέχρι το 90’ ο Άρης ήταν η ομάδα που έφτασε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ της νίκης, ενώ σε χρόνους καθυστερήσεων έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για το 1-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα