Ο Ντιαλό για το κυπριακό πρωτάθλημα, για ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ

Ο Ντιαλό Γκουιντιλεγιέ με πέρασμα από την ΑΕΛ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο κυπριακό πρωτάθλημα και την εδώ του παρουσία. Ο Ντιαλό που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Brest Γαλλίας, ομάδα δεύτερης κατηγορίας σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα letelegramme.fr, μιλάει για το παρελθόν του στην Κύπρο το 2014 αλλά και την προοπτική που είχε ν'

αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Ντιαλό

Για το λόγο που ήρθε στην Κύπρο: Ήθελα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν η πρώτη μου φορά στην καριέρα μου που είχα τέτοια πρόκληση, γι' αυτό και με προσέλκυσε. Στο πρώτο ματς αγωνιστήκαμε με τη Ζενίτ κερδίσαμε 1-0 αλλά στον επαναληπτικό χάσαμε 0-3 στη Ρωσία. Μετά πήγαμε στο Γιουρόπα Λιγκ, αγωνιστήκαμε με τη Τότεναμ, ήμασταν όμως άτυχοι. Εγώ αγωνίστηκα και στα 4 ευρωπαϊκά κάνοντας φουλ 90άλεπτα.

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: Στην Κύπρο το πρωτάθλημα ήταν αρκετά τεχνικό, υπάρχουν πολλοί Πορτογάλοι. Υπήρχαν όμως και πολλές επιπτώσεις. Όταν έπαιζες για παράδειγμα με τον ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ σκληρό, γιατί αυτοί αγωνίζονταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν παίξει με την Μπαρτσελόνα. Οι ομάδες που στέκονται και παίζουν πάντα ήταν οι δύο της Λεμεσού (ΑΕΛ, Απόλλων) και οι δύο της Λευκωσία (ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια).

Keywords
Τυχαία Θέματα