Αυλαία με αμφίρροπη αναμέτρηση...

Με τον αγώνα της ΕΘΑ κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα ανοίξει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας "Τάσος Μητσόπουλος", ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" στις 19:00.

Η ομάδα της Έγκωμης θα ψάξει την 7η της νίκη στο πρωτάθλημα, που θα την κρατήσει στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας να σημειώσει την τρίτη της διαδοχική νίκη σε αντίστοιχους αγώνες πρωταθλήματος.

Η ΕΘΑ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση του

βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, όσους έχουν και οι ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας που βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Πιο πάνω βρίσκεται ο Κεραυνός και η Πετρολίνα ΑΕΚ στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο.

Συνεπώς με τις διαφορές να είναι τόσο λεπτές στην ΕΘΑ δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να ανελιχθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο ο αγώνας κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου μόνο εύκολος δεν θα είναι, αφού οι "βυσσινί" έδειξαν φέτος στοιχεία μίας αρκετά καλής ομάδας.

Μίας ομάδας που μπορεί να δει στα μάτια και τις πιο δυνατές ομάδες, και να διεκδικεί μέχρι τέλους την νίκη. Αυτός θα είναι και ο στόχος για την ομάδα του Παραλιμνίου, που θα ταξιδέψει στην Λευκωσία με μοναδικό σκοπό να πετύχει την έκπληξη και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΕΘΑ.

Αυτή την στιγμή η Ένωση βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας έχοντας 12 βαθμούς, θέλοντας να εδραιωθεί στην θέση αυτή, χωρίς να κινδυνέψει να πέσει χαμηλότερα στο μέλλον και παράλληλα να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο της στην πεντάδα.

Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" αναμένεται να είναι συναρπαστικό, αφού και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα