Ο μικρός έχει (ποδοσφαιρικό) θράσος και ποιότητα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου «ψήθηκε» στην περσινή σεζόν και φέτος ετοιμάζεται να κάνει το… μπαμ με τη φανέλα του Εθνικού Άχνας.


Ο 20χρονος είναι στα βασικά πλάνα του Γιώτη Εγκωμίτη και ο μικρός από πολύ νωρίς έδειξε τις προθέσεις του. Ήδη μετρά δυο γεμάτα 90λεπτα στην 2η και την 3η αγωνιστική, ενώ στην πρεμιέρα έπαιξε σαν αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με την Ομόνοια ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν φοβήθηκε να τα βάλει με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που κουβάλησε

σωστά την μπάλα στην επίθεση και έδωσε σημαντικές βοήθειες στον Πιντσέλι που ήταν ο προωθημένος για τον Εθνικό. Απόδειξη είναι η συμμετοχή του στο πανέμορφο γκολ της ισοφάρισης. Έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να συμμετέχει στις οργανωμένες επιθέσεις της ομάδας, αλλά και από μόνος του με αυτοματισμούς να οδηγήσει την επιθετική γραμμή. Σε γενικές γραμμές έχει όλα τα εφόδια για να κάνει μια εξαιρετική χρονιά που θα τον βοηθήσει να χτίσει μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα.

Ο Παπαγεωργίου ξεχώρισε από τον Εθνικό και το μόνο σίγουρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα μας απασχολήσει αρκετά, καθώς τα πρώτα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα