Λιβάγια για Αραούχο: «Τρελαίνομαι να παίζω μαζί του»!

Η ΑΕΚ πήρε μια εύκολη και επιβλητική νίκη απέναντι στη Λάρισα και επέστρεψε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτά που έμειναν περισσότερο από το εν λόγω ματς, ήταν -φυσικά- η γκολάρα του Πέτρου Μάνταλου, η εντυπωσιακή απόδοση του Μάρκο Λιβάγια και το δυνατό ξεκίνημα του Σέρχιο Αραούχο, που σκόραρε και σε αυτό το δεύτερο ντεμπούτο του με την «κιτρινόμαυρη»

φανέλα, πάλι με κεφαλιά, όπως είχε κάνει και πέρσι.

Όπως είναι λογικό, ο κόσμος της ΑΕΚ ανυπομονεί να δει τους δύο επιθετικούς της ομάδας μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Όμως, το ίδιο ανυπόμονοι είναι και οι ίδιοι. Όχι τώρα, αλλά πριν καν φορέσουν τη φανέλα της Ένωσης! Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η μεταγραφική υπόθεση του Λιβάγια έφτασε στο σημείο της... απόφασης, ένα από τα άτομα στα οποία στράφηκαν οι άνθρωποι της ομάδας για να ακούσουν τη γνώμη τους ήταν ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο «Τσίνο» εκφράστηκε με πολύ θετικά λόγια για τον Κοράτη επιθετικό και την ποδοσφαιρική του αξία και εκφράστηκε τόσο «θερμά» για εκείνον που η άποψη του έπαιξε κάποιο ρόλο. Λίγες μέρες αργότερα οι... ρόλοι άλλαξαν. Ο Μάρκο Λιβάγια βρισκόταν πια στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Και ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε να μάθει, ήταν αν υπήρχαν πραγματικές πιθανότητες να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Αραούχο.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης του έκαναν μια ενημέρωση για τις κινήσεις που είχαν ήδη γίνει και για τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί εκείνη τη στιγμή (τα οποία δεν ήταν πολύ... βολικά), όμως του μετέφεραν ότι ήταν αποφασισμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους. Σε αυτή τη συζήτηση ο Κροάτης φορ εκφράστηκε πολύ ζεστά για τον Αραούχο. Τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την ποδοσφαιρική του αξία. Μάλιστα, τόνισε επί λέξη στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι... «τρελαίνομαι να παίζω μαζί του», εκφράζοντας την άποψη ότι ταιριάζουν πολύ ποδοσφαιρικά.

Ο Λιβάγια υπέγραψε, ανακοινώθηκε, αποχώρησε από τα γραφεία της ΠΑΕ και αμέσως μετά εκείνο το βράδυ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία της ΑΕΚ με τον Αραούχο. Μια από τις... εκατοντάδες που έγιναν μέσα στο καλοκαίρι, όμως η συγκεκριμένη είχε το νόημα ότι οι διοικούντες την Ένωση δεν ήθελαν να αφήσουν ούτε... λεπτό τον Αργεντινό να σκεφτεί ότι η απόκτηση του Λιβάγια ενδεχομένως να άλλαζε την «κάψα» που είχε η ομάδα για την επιστροφή του. Ο «Τσίνο», δε, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τόνισε ότι δεν έβλεπε την ώρα να προχωρήσει και η δική του απόκτηση, ώστε να σμίξει με τον Λιβάγια.

Πλέον εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται και οι δύο στην ΑΕΚ. Ήθελαν πολύ να σμίξουν, το έδειξαν από την πρώτη στιγμή και το επιβεβαίωσαν με το «καλημέρα», αφού κόλλησαν και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Έχει τη δική του σημασία, μάλιστα, ότι στην πρώτη αποστολή που συνυπήρξαν, σε αυτή του αγώνα με τη Λάρισα, τα δύο «κανόνια» της Ένωσης έμειναν στο ίδιο δωμάτιο. Η συνέχεια -που όλοι περιμένουν- στο γήπεδο...

Keywords
Τυχαία Θέματα