Ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε ένα σύστημα αυτοματισμού NEDECO Smart Home

Η τεχνολογία έξυπνων σπιτιών συνεισφέρει στην εξοικονόμηση ενέργειας και αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε νοικοκυριό

Ο διαγωνισμός της NEDECO Electronics Ltd σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό  για την απόκτηση ενός Ασύρματου Σύστηματος Αυτοματισμού Σπιτιού NEDECO Smart Home αξίας €2,000 έχει ολοκληρωθεί. Μετά από κλήρωση, νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Ανδρέου. Το Ασύρματο Σύστημα Αυτοματισμού Σπιτιού NEDECO θα παραδοθεί και θα εγκατασταθεί στην κατοικία

του από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας.

Σε δηλώσεις της, η Marketing and Promotions Officer της NEDECO Electronics Ltd, κ. Σώτη Πέρναρου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη, με τις συμμετοχές να πλησιάζουν τις 1000. «Το μαζικό ενδιαφέρον αποδεικνύει την αυξητική τάση που καταγράφεται στην Κύπρο, σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση τεχνολογίας αυτοματισμού σε κατοικίες και διαμερίσματα. Οι λύσεις έξυπνων σπιτιών, διευκολύνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών, συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του λογαριασμού κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αυξάνουν το αίσθημα ασφάλειας που ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει στο σπίτι του».

Με τη βοήθεια του NEDECO Smart Home, ο χρήστης έχει την ευχέρεια να ελέγχει μέσω τάμπλετ ή κινητού τηλεφώνου, διάφορες λειτουργίες του σπιτιού του, όπως τον οικιακό φωτισμό, τις ηλεκτρικές συσκευές, τον θερμοσίφωνα, τα ηλεκτρικά blinds, τις ηλεκτρικές γκαραζόπορτες και τις κλιματιστικές μονάδες. Με την τεχνολογία NEDECO Smart Home, μειώνεται η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το έξυπνο σπίτι ως αναγκαιότητα και όχι ως πολυτέλεια.

Η NEDECO Electronics Ltd είναι ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των τηλεπικοινωνιακών κέντρων της Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο. Αποτελεί αξιόπιστο πάροχο εξοπλισμού δικτύων και τηλεπικοινωνιών για δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις και πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα παροχής έξυπνων τεχνολογικών λύσεων. Συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Αστυνομία Κύπρου, την Εθνική Φρουρά, την KPMG Cyprus, τη Unicars, τα Αρτοποιεία Ζορπάς και με πολλές άλλες μικρομεσαίες και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα