Ο μάνατζερ του Κάστανου για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον για τον Γρηγόρη Κάστανο. Ο ένας εκ των δύο μάνατζερ του νεαρού άσου, Γιάννης Ευαγγελόπουλος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα thepeoplesperson.com (σελίδα που ασχολείται με όλα τα νέα της Γιουνάιτεντ), μιλά για το ενδιαφέρον των δύο αγγλικών συλλόγων για τον 18χρονο Κύπριο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ευαγγελόπουλου:

"Δεν γνωρίζω τίποτα για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Έβερτον,

εκτός απ' ότι έχω διαβάσει στα μέσα. Ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και το καλοκαίρι που πέρασε ήταν στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Είναι ωραίο ν' υπάρχει ενδιαφέρον από τέτοιους συλλόγους, αλλά και η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα, είναι στο top 10 της Ευρώπης κατά τη γνώμη μου. Ο Γρηγόρης είναι συγκεντρωμένος για το πώς θ' αναπτυχθεί στη Γιουβέντους, προσπαθώντας για το καλύτερο".

Μπορεί ακόμη να μην είναι στην πρώτη ομάδα, όμως κατά την προετοιμασία του καλοκαιριού αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια, αναφέρει το δημοσίευμα. Το ποδοσφαιρικό του στυλ μπορεί εύκολα να συγκριθεί με τον Μικιταριάν ή τον Όσκαρ της Τσέλσι, έχει ευέλικτες κινήσεις, κρατά έξυπνα την μπάλα, συναρπαστικός συνδυασμός με προοπτική, καταλήγει το δημοσίευμα από την οπαδική ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

*Ο Γρηγόρης Κάστανος εκπροσωπείται από τους Γιώργο Τόφα (Κύπρο) και Γιάννη Ευαγγελόπουλο (Ελλάδα)

Keywords
Τυχαία Θέματα