Ο Λούκας αποχαιρετά τη Λα Κορούνια: «Στο επανιδείν»

Λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ, ο Λούκας Πέρεθ επέστρεψε στην Κορούνια για να αποχαιρετίσει την Ντεπορτίβο.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Ισπανός επιθετικός εμφανίστηκε στην αίθουσα τύπου της πρώην, πια, ομάδας του για να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να αποχαιρετίσει την Ντεπορτίβο και να «δικαιολογήσει» την απόφασή του να αφήσει την πατρίδα του για την Αγγλία.

«Όταν έχεις στα χέρια σου μια πρόταση από ομάδα όπως η Άρσεναλ, δεν μπορείς να αρνηθείς. Είναι όνειρό μου να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Λα Κορούνια

δε λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Φεύγω γνωρίζοντας ότι η πόρτα θα είναι για εμένα ανοιχτή. Η ομάδα αυτή είναι μεγάλη. Ήταν πριν από τον Λούκας και θα είναι και μετά από αυτόν» είπε χαρακτηριστικά ο Λούκας.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε, επίσης, ότι οι «κανονιέρηδες» είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και πριν από μερικούς μήνες. «Είχαν ενδιαφερθεί για εμένα από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει τον τρόπο να δουλεύει μεθοδικά και οργανωμένα για να πετύχει τον στόχο του» κατέληξε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα