Ο Λόπες για το βράδυ που οι οργανωμένοι πήγαν στο Γέρι!

Για την παρουσία φιλάθλων της Ομόνοιας στην προπόνηση της ομάδας μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 5-0, μίλησε σε ιστοσελίδα της Πορτογαλίας ο Ράφα Λόπες.

«Ήταν κάπου στους 200 φίλους της ομάδας. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική. Πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μίλησαν με ποδοσφαιριστές και φώναζαν ονόματα παικτών και τότε άκουσα και το όνομά μου. Και μετά, κάνεις ερωτήσεις στον εαυτό σου. Τι θα γίνει όταν χάσω ένα εύκολο γκολ στο επόμενο παιχνίδι;

Πάντα υπάρχει ο φόβος πως τα πράγματα μπορεί να μην δουλέψουν όπως τα είχες σχεδιάσει. Χάσαμε όμως το επόμενο παιχνίδι, αλλά το χάσαμε στο τελευταίο λεπτό και οι φίλοι της ομάδας ήταν εκεί και μας υποστήριξαν».

«Ο σύλλογος είναι εκεί. Κάποιες φορές θα πρέπει να καταπιείς την περηφάνια σου. Θα πρέπει να ελέγχεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς εντός αγωνιστικού χώρου να βρεις τι πήγε λάθος».

«Αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα πρέπει κάθε ποδοσφαιριστής να είναι προετοιμασμένος. Στο τέλος της ημέρας, οι φίλοι της ομάδας ανήκουν πάντα στον σύλλογο. Οι παίκτες πάνε και έρχονται. Πρέπει να τους σεβαστούμε. Την αγάπη για τον σύλλογο τη χτίσανε μέσα από τα χρόνια. Θέλουν να δουν πράγματα από εμάς και τη διοίκηση».

«Ο στόχος μου είναι να τρέχω μέχρι το τελευταίο λεπτό να πείσω τους φίλους της ομάδας ότι προσπαθώ, αλλά παίζω και για τον εαυτό μου. Όταν οι φίλοι της ομάδας ήρθαν στην προπόνηση, ήξεραν σε ποιον να μιλήσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λόπες, Γέρι,lopes, geri