«Ο κόσμος της Ομόνοιας έδωσε το μήνυμα» (βιντεο)

Για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπρόντμπι μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

«Από το πρωι άρχισε ο κόσμος να έρχεται στα εκδοτήρια. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το σκηνικό και ο κόσμος έδειξε πόσο πολύ θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα του. Υπήρξε και ταλαιπωρία αφού ο χρόνος αναμονής ήταν αρκετός. Κάποια παράπονα που εκφράστηκαν εκεί στα εκδοτήρια έχουν καταγραφεί. Έχουν εξαντληθεί από τα εκδοτήρια

από τη Δυτική στο πάνω και κάτω διάζωμα και την Ανατολική. Υπάρχει συνάντηση με την Αστυνομία για άνοιγμα και της Νότιας εξέδρας».

«Το περιμένουμε δύσκολο τον αγώνα. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν διαφορετικό χαρακτήρα. Το σημαντικό είναι να περάσεις στον επόμενο γύρο. Είναι ένα παιχνίδια και μας νοιάζει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλος. Μπορεί σαν σύνολο να μην έδειξε κάτι αλλά υπάρχουν καλές μονάδες στην ομάδα. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάρουμε την πρόκριση και θα πανηγυρίσουμε άλλη μια επιτυχία».

«Ο Γκουλόν ακολουθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα και θεραπεία. Είναι και η απουσία του Ράμος. Η κάθε απουσία είναι σημαντική αλλά η ομάδα κτίστηκε για να καλύπτονται αυτές οι απουσίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα