«Το σημαντικότερο της χρονιάς για τον ΑΠΟΕΛ» (βιντεο)

Για τον επαναληπτικό της Τρίτης κόντρα στην Μίτιλαντ και τι σημαίνει μια πιθανή πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Πρώτη τοποθέτηση: «Να πούμε ότι σήμερα το πρωί είχαν απομείνει 1500 στο Νότιο Πέταλο. Μέσα

σε τρις ώρες είχαν φύγει πάνω από 750, έμειναν γύρο στα 700 στη Νότια. Πλέον έχουμε και στο Βόριο πέταλο εισιτήρια. Αυτό που απομένει είναι να κάνει αυτό που ξέρει και η ομάδα. Ψάχνουμε το αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά. Αυτό το 90λεπτό είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Μας ανοίγει την πόρτα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Το μόνο που δεν είναι δεδομένο είναι η πρόκριση. Η ομάδα με τη δική της προσπάθεια έβαλε τις βάσεις. Θα πρέπει να είμαστε και συνεπής προς τον κόσμο της ομάδας αφού πέραν της πρόκρισης πρέπει να δείχνουμε και βελτίωση. Το ζητούμενο είναι η πρόκριση αλλά το ιδανικό είναι να συνδυάσουμε και τα δυο»

«Η χθεσινή προπόνηση ήταν και η πιο σημαντική. Ο Αστιθ είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή. Ατομικό έκανα οι Αμορίν και Αντωνιάδης και θα είναι εκτός»

Keywords
Τυχαία Θέματα