«Ο Κετσπάγια υπολογίζει τον Τσιγκρίνσκι για ηγέτη»

Ο μάνατζερ του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του τι είπε στον ποδοσφαιριστή ο Τιμούρ Κετσπάγια σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

Παράλληλα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «sportarena», ο Αλεξάντερ Πάνκοφ αναφέρθηκε στο στόρι της μεταγραφής: «Υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον Ντμίτρο, όμως νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα στην Ελλάδα, με πολύ κόσμο και ιστορία από πίσω της. Εκεί ο Ντμίτρο

θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, που είναι ο στόχος της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό», τόνισε αρχικά ο Πανκόφ.

Στη συνέχεια, σχετικά με το γεγονός ότι ο Τσιγκρίνσκι θα συνεργαστεί με τον Τιμούρ Κετσπάγια, με τους δύο να προέρχονται από «σοβιετικές» χώρες είπε: «Εμείς ξεκινήσαμε τις επαφές με την ΑΕΚ πριν αναλάβει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Όταν μάθαμε τελικά ότι ο Κετσπάγια θα ήταν ο νέος προπονητής, τόσο εγώ όσο και ο Ντμίτρι χαρήκαμε πολύ! Είναι ένας πολύ φιλόδοξος και εξελίξιμος προπονητής, έχει στόχους και είναι σοβαρός επαγγελματίας. Έχει ήδη μιλήσει με τον Τσιγκρίνσκι στο τηλέφωνο και του είπε ότι υπολογίζει να γίνει ένας από τους ηγέτες της ΑΕΚ που δημιουργεί».

Όσον αφορά στις πρώτες του εντυπώσεις από την Αθήνα, είπε: «Είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με εξαιρετικό κλίμα και ωραίους ανθρώπους. Του άρεσε πολύ του Ντμίτρο και περιμένει να μετακομίσει πλέον μόνιμα εκεί, με την οικογένειά του, ώστε να την μάθει καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα