Ο Ίσκο έσωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις νίκες μετά από τη συντριβή απέναντι στην Ατλέτικο, ωστόσο το "φτωχό" 2-0 και η εικόνα της ομάδας απέναντι στη Λα Κορούνια δεν μαρτυρά κάποια σπουδαία μεταμόρφωση των "μερένγκες" στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε ζητήσει πίεση και ένταση από τους παίκτες του σε ένα παιχνίδι που όφειλαν να νικήσουν και μάλιστα με πολλά γκολ. Ο Ίσκο

ήταν ο μοναδικός που φαίνεται πως άκουσε τις εντολές του προπονητή του και ήταν παντού, τόσο επιθετικά όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Το πανέμορφο γκολ που σημείωσε με φαλτσαριστό σουτ στο 22' ήταν άξιο της προσφοράς του. Τα αστέρια της ομάδας, από την πλευρά τους, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ, κατέγραψαν από ένα δοκάρι και κάποιες χαμένες ευκαιρίες (και μία ντρίμπλα αλά Ροναλντίνιο, αλλά έμειναν μακριά από τον καλό εαυτό τους.Με την έναρξη του 2ου μέρους, μάλιστα, οι Γαλιθιάνοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν σε προσπάθεια του Σέλσο Μπόρχες που βρήκε το δοκάρι. Ο Ίκερ Κασίγιας κράτησε το μηδέν, το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, αλλά παιζόταν κυρίως στο γήπεδο της Λα Κορούνια και ο Αντσελότι έριξε στη μάχη και τον Λούκας Σίλβα, που έγινε ο 22ος Βραζιλιάνος που αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα. Το πλασέ του Καρίμ Μπενζεμά στο 73' ανακούφισε το κοινό στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" που είχε σφυρίξει σε ορισμένες περιπτώσεις τους παίκτες των "μερένγκες", οι οποίοι παραμένουν επικεφαλής στη βαθμολογία.Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Ίσκο (80' Καρβαχάλ), Ιγιαραμέντι (71' Σίλβα), Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά (86' Χεσέ), ΡονάλντοΛα Κορούνια (4-2-3-1): Φαμπρίθιο, Λαουρέ, Πάμπλο, Λόπο, Λουισίνιο, Μπεργαντίνιος, Μπόρχες (85' Ντομίνγκεθ), Καβαλέιρο, Πέρεθ (79' Μεντούνιανιν), Κουένκα, Ριέρα (65' Κόστα)

Keywords
Τυχαία Θέματα