«Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού απειλεί Τούρκους οπαδούς»

«Πόλεμος» μεταξύ Τούρκων φιλάθλων και Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ξεσπάσει σύμφωνα με δημοσίευμα της Μundo Deportivo.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, σε άρθρο με τίτλο «Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού απειλεί Τούρκους οπαδούς», έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκό, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των Τούρκων φιλάθλων, μια κόντρα η οποία έχει viral

στα social media.

Σύμφωνα με το κείμενο όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο του του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram. Οι Τούρκοι φίλαθλοι όταν έμαθαν για αυτή την λεπτομέρεια άρχισαν να γεμίζουν το instagram του διοικητικού ηγέτη των «πρασίνων» (μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ) με διάφορα σχόλια τα οποία τον ενόχλησαν. Ο Γιαννακόπουλος ανέφερε πως εξέλαβε κάποια από αυτά ως αθλητικό χιούμορ, αλλά σύμφωνα με αυτόν μετέτρεψαν αυτήν την κόντρα σε... πόλεμο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε αυτό με ανάρτηση στην οποία απειλούσε όποιον Tούρκο οπαδό αναφερθεί ξανά στην οικογένειά του. Τέλος το δημοσίευμα τονίζει πως ο Γιαννακόπουλος μισεί τον Ομπράντοβιτς για προφανείς λόγους, ενώ από την άλλη οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν τον αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο όταν επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, καθώς τον επευφημούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα