Ο Γερμανός «Παφίτης» που κάνει την Κύπρο διάσημη στο εξωτερικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ricardo γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία και όπως λέει πάντα ένιωθε διαφορετικός από τους άλλους.

Από τότε που ήταν σχολείο στη Γερμανία σκεφτόταν ήδη την επιχειρηματικότητα. Στα 19 του, μόλις αποφοίτησε από το λύκειο, έφυγε από την Γερμανία και μετανάστευσε στο Μπαλί της Ινδονησίας για έξι μήνες. Η ζωή τον έφερε στην Κύπρο όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα. Μέσα από τα βίντεο του κάνει την Κύπρο

γνωστή στο εξωτερικό μέσα από τους χιλιάδες ακόλουθούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Εμείς μιλήσαμε με τον Ricardo ο οποίος μας εξιστόρησε το πώς η ζωή τον έφερε στην Κύπρο με την οποία μάλιστα δηλώνει ερωτευμένος! 

«Αρχικά έζησα για έξι μήνες στο Μπαλί. Μου άρεσε η ζωή στο νησί. Το να ζεις δίπλα στη θάλασσα, σε μία τοποθεσία γεμάτη φοίνικες και με φανταστικούς ανθρώπους, είναι μοναδικό, σου δίνει ενέργεια», είπε.

Δυστυχώς όταν η βίζα του έληξε, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Γερμανία κάτι που τον έκανε να νιώθει και πάλι δυστυχισμένος. Έτσι λοιπόν έλαβε και πάλι την απόφαση να φύγει από την Γερμανία με στόχο αυτή τη φορά να πάει σε νησί στης Ευρώπης και κάπως έτσι κατέληξε στην Κύπρο. «Ερωτεύτηκα την Κύπρο αμέσως, γι΄ αυτό αποφάσισα να μείνω εδώ, πλέον αυτό είναι το σπίτι μου».

«Η ζωή στην Γερμανία είναι διαφορετική, δεν υπάρχει το ‘σιγά σιγά’, οι ρυθμοί είναι πολύ πιο γρήγοροι. Οι άνθρωποι εκεί εστιάζουν μόνο στο να κάνουν σωστά την δουλειά του για το υπόλοιπο της ζωής τους κάτι που δεν ήθελα να ακολουθήσω».

@ricardogorski Okay, i changed my mind #germany ♬ original sound - Rico Go

Ο Ricardo αρχικά ζούσε στη Λεμεσό γιατί εκεί είχε συνεργάτες. Ήθελε να βρίσκεται κοντά σε άλλους επιχειρηματίες, ενώ εκεί πιστεύει πως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες στον τομέα του. Με την έλευση του COVID-19 η κοπέλα του άφησε την δουλειά της στη Γερμανία για να ζήσουν μαζί στην Κύπρο. Κατά την διάρκεια της πανδημίας, οι δυο τους μετακόμισαν στην Πάφο όπου ζουν μέχρι και σήμερα.

«Στην Πάφο υπάρχει περισσότερο πράσινο και είναι πιο ήσυχη πόλη και έχει πιο ωραίες θάλασσες», ανέφερε.

@ricardogorski My honest opinion about living in Cyprus
Keywords
Τυχαία Θέματα